[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Hardware >> 5 motive pentru care sa iti cumperi televizor 4K UltraHD

5 motive pentru care sa iti cumperi televizor 4K UltraHD

uhd

5 motive pentru care sa iti cumperi televizor 4K UltraHD

Ne dorim sau nu, tehnologia avanseaza intr-un ritm foarte alert, iar noi ne simtim din ce in ce mai atrasi de tot ceea ce inseamna noutate in materie de gadget-uri, electronice si IT in general. In aceasta categorie sunt incluse si televizoarele, probabil cel mai intens utilizate de catre consumatorii de televizune, care dispun de cele mai moderne si mai exacte tehnologii din acest moment.

Este adevarat ca si eu sunt tentat de ultimile noutati in materie de Televioare, mai ales ca vreau sa imi schimb TV-ul actual care este un LED 3D FullHD de 32, cu un televizor Ultra HD 4K din noua gama disponibila pe piata . In acest moment sunt in cautarea a cat mai mult informatii despre televizoarele 4K UltraHD care sa ma faca sa aleg acest tip de tehnologie pentru urmatoarea azhizitie care va fi cat de curand.

1080p-vs-4K
Astfel, am gasit o serie de argumente pentru care merita sa merg mai departe in cautarea tehnologiei 4K Ultra HD, pe care doresc sa le pun la dispozitie oricarei persoane care doreste sa isi achizitionez un televizor cu tehnologie Ultra HD.

In primul rand sa vedem ce inseamna 4K Ultra HD?
4K Ultra HD sau UHD ofera ecreanelor o noua rezolutie de afisare de 3840×2160 pixeli prin intermediul a 8.3 megapixeli si un raport de aspect de 16:9. In comparatie cu tehnologiile HD si Full HD, rezoutia Ultra HD ofera de patru ori mai multi pixeli pe imaginea afisata, ceea ce se traduce prin rezolutii mari si imagini mult mai clare si mai detaliate.

city

5 motive pentru care sa iti cumperi televizor 4K UltraHD

1. 4K Ultra HD ofera imagini cu mai multe detalii
Cel ma important benficiu al tehnologiei UHD este afisarea imaginilor care ofera mai multe detalii si o claritate deosebita. Vor putea fi observate detalii ca fire de par sau de iarba, obiecte din natura, machiajul de pe fetele actorilor, efecte speciale detaliate si orice alte mici detalii care pe tehnologiile HD si FullHD nu erau vizibile.

2. 4K Ultra HD ofera imagini mai profunde
Un alt avantaj este densitatea pixelilor care face ca imaginile sa arate mult mai profunde. Atat de mult incat unii oameni care au testat imaginile redate de un televizor 4K Ultra HD 3D au crezut ca sunt implicati in povestea respectiva.

3. 4K Ultra HD ofera culori mult mai reale
Cu acesta tehnologie vom beneficia de tonuri de culoare exceptional de bogate chiar daca privim imaginile de aproape. Amestecul de culori este mult mai eficient redand imaginile cat mai fidele realitatii.

4. 4K Ultra HD ofera o experienta cinematografica mai captivanta
Rezulutia foarte mare ofera o calitate mai bun pe ecranele mai mari daca chiar daca stam mai aproape de televizor, acest lucru insemnand ca imaginile au o claritate impecabila creand o experienta captivanta in vizionarea unui film ca la cinema, chiar la tine acasa.

5. 4K Ultra HD face 3D-ul sa fie mult mai bun.
O rezolutie nativa 4K poate imbunatați experienta 3D. Formatul 3D pasiv foloseste un sistem de filtrare ecran pentru a crea o experiență 3D. In mod normal, abordarea pasiva duce la rezolutie mai mica, dar televizoare 4K au de doua ori mai multe linii deci rezolutie cu densitati mari si efect 3D mai patrunzator.

ultra
De ce Ultra HD acasa?
Pentru ca rezolutia Ultra HD este urmatorul pas al tehnologiei in materie de afisare de imagini care ofera utilizatorului experiente de vizionare incredibile cu noi niveluri remarcabile de calitate a imaginii.

Sursa imagini: www.cinemaster.ro | www.wallpaperup.com | www.frugals.ca

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Castiga 500 euro la Targul de Cariere Iasi in perioada 10-11 Octombrie 2017

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri ...

One comment

  1. O mica mentiune as avea de facut:
    4k este o rezolutie un pic mai mare fata de UHD.
    UHD are o rezolutie de 3840 x 2160 si este de 4 ori mai mare fata de FULL HD
    4K este o rezolutie si un termen folosit in cinematografie, avand un raport al laturilor diferit (un pic mai mare) fata de UHD si anume 1.777778 la UHD fata de 1.89 la 4K cu o rezolutie finala de 4096 x 2160.

    In cinelatografe imaginea este o idee mai lata fata de ceea transmisa acasa de televiziuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *