Home >> Auto >> A avea un Bluetooth Car Kit in zilele noastre este o nevoie

A avea un Bluetooth Car Kit in zilele noastre este o nevoie

Bluetooth Car Kit

A avea un Bluetooth Car Kit in zilele noastre este o nevoie

Suntem generația care aleargă. Aleargă la muncă, înapoi acasă, să ia copiii de la școală, aleargă în vacanțe. Muncim mult și petrecem atât de mult timp în mașină încât putem crede că este a doua noastră casă. Însă siguranța ar trebui să primeze înainte de orice. Dacă îți duci copiii la școală, nu le pune viața în pericol ca să mânuiești telefonul, dacă te sună șeful, soția sau prietenii, nu îți risca integritatea ținând telefonul în mână, cu ochii pe ecran.

Cu o mână pe telefon și cu alta pe volan?

Știu că toți suntem conștienți de riscurile pe care le implică vorbitul la telefon în trafic, însă suntem atât de ocupați, încât timpul petrecut în trafic este bun pentru a mai da niște telefoane și pentru a pune la punct detalii importante pentru fiecare dintre noi.

Soluția?

Mergând atât de mult cu mașina, știu exact ce înseamnă să fii în situația de mai sus. Mai mult decât atât, atât mie cât și altor prieteni de-ai mei ni s-a întâmplat să fim opriți în trafic și amendați pentru utilizarea celularului în timpul mersului. Un lucru nu tocmai plăcut. Soluția a venit de la soția mea. Pentru că amenda a usturat bugetul familiei, s-a gândit să facă o investiție pe termen lung care să prevină astfel de evenimente în viitor, așa că, de ziua mea, mi-a făcut cadou un Bluetooth Car Kit Ego Look de care sunt nedespărțit.

Portrait of a man driving a car

Concluzia

Chiar dacă trăim într-o continuă alergătură, nu este indicat să ne punem în pericol integritatea noastră fizică sau a celor din jur. Bluetooth-ul Ego ne vine în ajutor și, mai mult decât atât, ne scapă de amenzile din trafic și vine cu o utilizare estetică, redând muzica stocată pe mobil. Este ușor de folosit, cu telecomadă wireless, permite receptarea și transmiterea SMS-urilor, are apelare vocală și are un design care va da un plus de personalitate mașinii tale.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

ARO readus la viata de o mana de studenti din Iasi

În doi ani de zile, un grup de studenţi ieşeni au construit un prototip al celebrului vehicul de teren ARO, pe care şi l-ar dori să îl vadă introdus pe piaţa auto. Demersul lăudabil al tinerilor a devenit subiect de presă la nivel naţional. Este o dovadă în plus că o parte din junimea română dispune de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *