[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Advertorial >> Abecedar romanesc pentru micuti– FunABC

Abecedar romanesc pentru micuti– FunABC

foca
Abecedar românesc pentru micuţi– FunABC
Începem a învăţa imediat după ce ne-am născut – de a bea lapte, de a zâmbi, de a ne răsuci, de a păşi, de a rosti primele litere… Este recomandat de mulţi specialişti că învăţarea să aibă loc prin joc, numai aşa procesul de învăţare are loc mai repid şi eficient.

Primele lecţii sunt foarte importante, deoarece din primele clipe a studiului se va înţelege dacă asta va plăcea sau nu. La moment, gadgeturile ne vin în ajutor şi transformă procesul de învăţare în plăcere. Sau creat şi se crează multe aplicaţii educative, fiecare din ele aducând un aport în dezvoltarea intelectuală a copilului. Ele pot fi vizualizate prin intermediul tabletelor sau telefoanelor mobile.

Noi vom vorbi aici despre aplicaţia educativă – FunABC, care funcţionează pe gadgeturi cu sistem de operare Android. Vârsta copiilor ce pot utiliza această aplicaţie este de la 2-6 ani. Aplicaţia a fost creată pentru a ajuta micuţii să înveţe repede literele alfabetului român. Practic, este prima aplicaţie de acest gen.

Caracteristicile aplicaţiei FunABC:
1. Interfaţă simplăbanner_funabc
Dezvoltatorii de soft au creat o interfaţă simplă. Aşa interfaţă va uşura navigarea în interiorul aplicaţiei şi nu va permite deschiderea a mai multor ferestre inutile. Prima pagină a aplicaţiei conţine prima literă a alfabetului – A. Deasemenea mai apare cuvîntul „Arici” şi un animăluţ desenat funny. Faceţi click pe literă şi se va auzi cum se pronunţă ea. Faceţi click pe cuvînt şi el se va anunţa. Faceţi click pe desen – şi se va auzi cum ariciul adulmecă. Fiecare literă este creată în această manieră. Literele pot fi listate în ordine alfabetică, sau pot fi selectate aleator, cu ajutorul meniului din partea de sus a ecranului.

2. Sunete
Sunetele au fost înregistrate într-un studiou de înregistrări. Fiecare sunet este clar. Caracteristica principal a aplicaţiei – sunt utilizate înregistrări reale din lumea animală în aplicaţie. Prin urmare, câinele latră, oiţa behăie, elefantul trompetează, iar broasca oacăie. Atât copii cât şi părinţii sunt uimiţi, auzind, ce sunete fac în realitate iepuraşul, nevastuica, suricata şi altele. Acest lucru permite o cunoaştere mai detaliată a lumii animale de către copii.

3. Aplicaţie gratis
Aplicaţia se descărcă gratis de pe Play Market. Se introduce în fereastra de căutare oricare din cuvintele cheie: Alfabet roman, FunABC, abecedar.
Sau direct de pe link-ul: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ejuk.funabc.
[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Castiga 500 euro la Targul de Cariere Iasi in perioada 10-11 Octombrie 2017

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *