[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Afacerea Zilei >> Afacerea Zilei: Casti Audio Sony MDR-V150

Afacerea Zilei: Casti Audio Sony MDR-V150

tyty

Afacerea Zilei: Casti Audio Sony MDR-V150

Castile sunt printre cele mai cautate si mai utilizate accesorii in combinatie cu produsele IT, fie ca este vorba de laptop, calculator, telefon mobil sau mp3 player, ele transforma utilizarea lor intr-o experienta audio unica. Insa, de cele mai multe ori, consumatorii cauta o pereche de casti care sa se incadreze intr-un buget si care sa implice atat o experienta audio performanta cat si un pret redus.

De curand am ramas fara niciuna din cele doua perechi de casti audio pe care le aveam, accesorii care s-au defectat din utilizare intensa si care nu mai erau acoperite de garantia oferita de producator. Este vorba de HP-H2500 si cea de-a doua pereche de casti era Philips, insa nu mai tin minte exact modelul.

In urma acestor evenimente neplacute am fost nevoie sa caut rapid o pereche de casti pe care sa o folosesc atat la calculator cat si la telefonul mobil, insa am de data aceasta mi-am impus un buget de maxim 50 lei in care sa ma incadrez cu un produs care sa isi faca treaba pentru moment, fara sa scot prea multi bani din buzunar. Dupa o documnetare succinta pe site-urile de de specialitae cu produse IT si electronice m-am hotarat asupra unui model de la SONY care seamana destul de mult ca si aspect cu cele anterioare pe care le-am avut de la HP. Sincer, nu am avut mari asteptari de la aceasta pereche de casti, mai ales ca alegerea fost facuta dupa criterul “pret redus”, intr-un timp foarte scurt.


Ei bine, m-am inselat pentru ca imediat ce au sosit, m-am grabit sa le testez si cum le-am pus la ureche am fost placut surprins de calitatea sunetului, atat pe telefon cat si pe PC. Deignul cu fixare pe cap, banda captusita, lungimea firului si calitatea sunetului au fost elemente care mi-au schimbat impresia avuta la inceput despre aceasta pereche de casti audio.

Pretul intreg al acestei perechi de casti SONY MDR-V150, este de 63.99 Lei la este aplicat un discount de 15%, pretul fiind de 54.39 Lei. In acest timp se nimerise sa primesc de la eMAG un newsletter in care era inclus un voucher de 10% pentru mai multe categorii printre care si castile, asa ca am utilizat respectivul voucher, ajungand la un pret final de 48.95 lei.

Caracteristici:

Design: Cu banda sustinere On-Ear
Segment: Tip DJ
Tehnologie: Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz): 16 – 22000
Conectare: Jack 3.5 mm
Diametru difuzoare (mm): 30
Impedanta: 24 Ohm
Lungime cablu (m):2
Culoare: Negru
Greutate: 120 g
Altele: Sensibilitate: 98 dB
sony
sony2
[review] [ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Care sunt cele mai bune tehnologii pentru igiena orala

Care sunt cele mai bune tehnologii pentru igiena orala Daca acum cativa zeci de ani ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *