[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Imobiliare >> Am schimbat casa cu apartament in ansamblu rezidential in Bucuresti

Am schimbat casa cu apartament in ansamblu rezidential in Bucuresti

apartament 2 camere

Am schimbat casa cu apartament in ansamblu rezidential in Bucuresti

Nu stiu la voi cum e, dar eu cand imi pun in cap sa realizez ceva, de cele mai multe ori rezultatul este incununat cu succes. Totusi de data asta mi-am propus un obiectiv ceva mai indraznet decat în cazurile anterioare si anume sa schimb casa de la curte pe care o am și unde locuiesc în prezent, cu un apartament de 3 camere in care sa locuiesc acum si încă unul de 2 camere pe care sa-l inchiriem momentan si sa-l avem pentru copil mai tarziu. Bineinteles ca obiectivul stabilit nu a fost sa gasesc aceste apartamente, ci sa strang diferenta de bani necesara acestor tranzactii.

Am vrut sa fiu mai aproape de locul de munca

Dupa ce am evaluat foarte bine casa, am aflat ca imi trebuie o diferente cuprinsa intre 20.000 euro si 40.000 euro, in functie de locatia apartamentelor ce urmeaza sa le achizitionez, de vechimea pe care o are constructia si in special de finisajele acestora. La prima vedere pare o suma accesibila pentru un target de 2 ani de zile, dar astea sunt doar socotelile la cald. Atunci cand incepi sa pui pe foaie fiecare suma pe care urmeaza sa o cheltui la o tranzactie imobiliara, mai ales una compusa, asa cum este in cazul meu, o sa observi ca suma se majoreaza cel putin cu 10-20% pentru cheltuieli adiacente.

Suntem dependenti de metrou

Stabilind toate aceste detalii, am inceput sa caut ansambluri rezidentiale care sa se plieze pe cerintele mele si care sa-mi ofere ceea ce eu imi doresc. Exista si varianta unor apartamente in blocuri mai vechi, dar aici timpul alocat amenajarii apartamentelor era destul de ridicat si nu prea imi permiteam asta. Existau bineinteles designeri de interior care s-ar fi putut ocupa si de partea asta, dar parca ideea unui apartament gata pus la punct, mai ales daca acesta se afla intr-o cladire nou construita, m-au incantat mai mult.

imobiliare

Am apelat la serviciile unei agentii imobiliare

Dupa mai mult de 2 luni de cautari intense pe siteuri, prin ziare si chiar deplasandu-ma la diferite ansambluri rezidentiale pe care anumite cunostinte mi le-au recomandat, am reusit sa gasesc 2 apartamente asa cum imi doream, chiar foarte aproape unul de altul, dar cel mai important aspect urmarit a fost sa ma incadrez in sumele de care dispuneam. Apartamentul cu 3 camere aflat la etajul 3 era deja complet mobilat si utilat, urmand doar sa ne mutam in el, in timp ce apartamentul cu 2 camere era in plin proces de constructie, fiind un avantaj destul de mare faptul ca am cumparat anticipat si am platit o suma ceva mai accesibila pentru early buy.

Inca sunt fascinat de modul in care reusesc sa rezolv tot ceea ce imi pun in gand, chiar daca in unele cazuri este destul de costisitor ca timp si finante, totusi este vorba de doua apartamente la mijloc. Oricum, acum sunt multumit ca am facuta alegerea cu mutatul si sunt proprietar a unui apartament cu 2 camere pe care il voi inchiria si al unui apartament cu 3 camere in care voi locui, probabil o buna perioada de timp de aici incolo.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

One comment

  1. Arata super, merita sa iti cumperi un apartament acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *