[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Evenimente >> BlogMeet – Iasi / Nr. 28

BlogMeet – Iasi / Nr. 28

[ad#txt-460×60]

edukid-blogmeet28-iasi

10.07.2010 ANUNT IMPORTANT!!! #blogmeetiasi28 se AMANA pe saptamana viitoare – 18 iulie 2010
“Din pacate, vremea nu tine cu noi. Nu putem sta pe paturi pentru ca e pamantul ud, gratar si foc de tabara nu putem face pentru ca maine iar se anunta ploi. Am vorbit cu Vlad si vine saptamana viitoare in Iasi sa (ne) faca cinste. Totusi, ne putem vedea maine in jurul orei 19 la un suc/ bere la Curtea Berarilor. S-au anuntat deja cativa bloggeri ieseni ;) Esti binevenit printre noi.
Pentru mai multe informatii, ne auzim la telefon: 0744.700.712 – Lavinia / Multumim pentru intelegere!”

Tara, tara, vrem ostasi!! Pe cine? Pe ieseni la BlogMeet Iasi Nr. 28
Copilarim: Duminica 11 iulie 2010, ora 12
Loc de joaca: Ciric, Iasi (pe insulita, la Ciuperca)

Traim vremuri in care tanjim dupa povesti…
Iti mai amintesti de “Tara, tara vrem ostasi”,”Hotii si vardistii”, “Flori, fete si baieti”, “De-a v-ati-ascunselea”, “Castel”, “Ratele si vanatorii”, “Prinselea pe cocotatelea”,”Sticluta cu otrava”, “Pac-Pac”, “Telefonul fara fir”, “Fazan”?

Numarul de jucatori este variabil. Pentru ca jocul să fie interesant, este nevoie de macar douazeci de participanti. Si dupa multe saptamani, ne facem timp si pentru noi, bloggerii ieseni, la cea de-a 28-a intalnire. Unii au terminat cu Bac-ul, altii si-au sustinut licenta sau lucrarea de disertatie, multi au trecut cu bine si de restante sau de deadline-urile de la serviciu. Asadar, dupa o asa perioada mai grea a anului… asteptam vacanta sau chiar cateva zile de relaxare.

Vrem sa organizam un blogmeet mai copilaros de data aceasta. Prin urmare aducem paturi, mingi de volei si de fotbal, palete de badminton, carti de joc, table, sah si puzzle-ul EDUKID. Speram ca vremea buna sa tina cu noi si sa facem si un gratar.
Si pentru ca Vlad Gidea va pleca in curand in Danemarca la facultate, facem si o petrecere de ramas bun. El sa o vina cu “perlele” de la Bac 2010 si cu sticla de sampanie.

Edukid.ro

“Noi venim cu suc si turta dulce, cu jeleuri si bomboane si cu multe joculete distractive.”

“Declaram deschisa sesiunea de inscrieri BlogMeet #28. Daca ai blog, site si esti din Iasi nu ezita sa te treci pe lista cu prezenta. In functie de cati suntem, sambata hotaram si ce cumparaturi facem pentru gratar. Suntem si pe Facebook – BlogMeet 28 – Iasi

Pentru inscrieri pe blogul Edukid.ro

Au mai scris despre eveniment:

edukid-blogmeet28-iasi

[ad#feed] [ad#468×60]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cand stie un barbat ca femeia de langa el are nevoie de un cadou special?

Când vine vorba de cadouri, îmi este foarte dificil să mă hotărăsc ce aș putea să ofer ca să îl facă fericit pe cel care îl primește. Iar când vine vorba despre familia mea, este chiar o provocare. Astfel am ajuns in situatia in care trebuia sa fac un cadou, iar inspiratia personala nu mi-a fost de mare ajutor cand aveam mai mare nevoie de ea.

9 comments

 1. Ce mult mi-ar fi placut si mie sa particip daca ar fi fost mai tarziu. Eu sunt din Brasov, dar duminica plec spre Iasi pentru ca trebuie sa imi dau licenta. Poate totusi dupa cum mai vorbeam cu alte persoane si pe twitter, reusesc sa va combin la o iesire la un suc :).

 2. nici eu nu cred ca pot ajunge…ca lucrez in duminica asta…cat despre iesirea la suc…asteptam propunerea

 3. Mai intai sa ajung la destinatie cu bine si apoi vedem :D.

 4. 10.07.2010 ANUNT IMPORTANT!!! #blogmeetiasi28 se AMANA pe saptamana viitoare – 18 iulie 2010
  Din pacate, vremea nu tine cu noi. Nu putem sta pe paturi pentru ca e pamantul ud, gratar si foc de tabara nu putem face pentru ca maine iar se anunta ploi. Am vorbit cu Vlad si vine saptamana viitoare in Iasi sa (ne) faca cinste. Totusi, ne putem vedea maine in jurul orei 19 la un suc/ bere la Curtea Berarilor. S-au anuntat deja cativa bloggeri ieseni 😉 Esti binevenit printre noi.
  Pentru mai multe informatii, ne auzim la telefon: 0744.700.712 – Lavinia / Multumim pentru intelegere!

 5. I would like to exchange links with your site http://www.iasivezi.com
  Is this possible?

 6. Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *