[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Recomandari >> Care sunt avantajele utilizarii unei periute de dinti electrica

Care sunt avantajele utilizarii unei periute de dinti electrica

periuta de dinti electrica

Care sunt avantajele utilizarii unei periute de dinti electrica

Dentistii recomanda sa renuntam la periuta clasica, pentru periatul dintilor, in detrimentul periutei de dinti electrice, insa niciodata nu am ascultat sfatul medicului in acesta privinta pana acum doua luni cand mi-am cumparat si eu una electrica.

In ziua de astazi, in magazine gasim foarte multe produse special destinate unei igiene orale corespunzatoare, dintre care periutele de dinti sunt cele mai importante. In ultimul timp, atentia consumatorilor s-a indreptat catre periutele de dinti electrice, acestea fiind foarte eficiente.

Toti visam la dinti mai albi

Problemele de sanatate ale dintilor, apar in general datorita placii bacteriene acumulate in urma periajului incorect. Aceasta placa poate fi eliminata cu ajutorul medicului stomatolog, insa daca aceste vizite nu sunt insotite si de o ingrijire zilnica corespunzatoare, problemele vor continua sa apara.

Medicii stomatologi recomanda folosirea unei periute de dinti moale si cu forma rotunda, iar o periuta de dinti electrica se potriveste cel mai bine recomandarilor acestora. O astfel de periuta asigura un periaj usor si uniform, fara insa sa provoace vreo leziune gingiei, iar placa bacteriana este indepartata rapid, cu toate ca periutele electrice au o compozitie destul de moale.

Eficienta acesteia este mult mai ridicata decat a unei periute normale, dat fiind faptul ca o periuta electrica poate ajunge in zone inaccesibile modelelor clasice. In plus, datorita numarului mare de oscilatii, ea contribuie la albirea dintilor si imbunatatirea sanatatii gingiilor.

smile

Care sunt avantajele utilizari unei periute de dinti electrica?

– pastreaza dintii, gingiile si limba curate si sanatoase;
– este foarte utila si simplu de folosit datorita formei capului care permite acoperirea mai multor zone;
– curata de 2 ori mai repede fata de periutele normale datorita miscarilor rapide;
– ajuta la combaterea gingivitei mult mai eficient decat periutele normale;
– contribuie la albirea dintilor mai bine decat periutele normale;
– functioneaza doar pentru tine.

De ce electrica?

Modul de utilizare a unei periute de dinti electrice nu este cu mult diferit de un periaj normal. Ba, mai mult, as putea spune ca operatiunea este una destul de lenesa, constand in punerea unei cantitati mici de pasta pe periuta, dupa care ea face toata treaba.

Folosind o periuta de dinti electrica, zambetul si dantura dumneavoastra vor fi perfecte, iar tehnologia de inalta clasa, are puterea sa va ajute sa va redobanditi culoarea si luciul dintilor.

Periuta de dinti electrica este recomandata pentru lupta impotriva afectiunilor parodontale si reprezinta o optiune excelenta atat pentru dumneavoastra, cat si pentru familie si copii, pentru acestia din urma fiind create modele si forme speciale.
Sonicare

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Smartphone Xiaomi Mi4, 3GB RAM, 16GB ROM – Review

Xiaomi Mi4 este genul de smartphone care reuseste sa iti schimbe putin perceptia vis-a-vis de calitatea modelelor fabricate in zona de sud-est a Asiei. Compact, cu o estetica pe gustul oricui dar si performant, acest smartphone este un adevarat aliat de nadejde.

One comment

  1. Folosesc de aproximativ 2 ani periuta electrica si pot spune ca sunt multumit. La inceput,eram in dubiu…sa cumpar sau sa nu cumpar 🙂 dar acum nu regret. Va doresc un weekend excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *