[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Aplicatii >> Castiga 2000€ de la Utok cu proiectul tau pe platforma Android

Castiga 2000€ de la Utok cu proiectul tau pe platforma Android

android-

Castiga 2000€ de la Utok cu proiectul tau pe platforma Android

UTOK a lansat un concurs în urma căruia doreşte să găsească următorul geniu al aplicaţiilor mobile, prin care urmează să premieze cu 2000€ cea mai bună aplicaţie pentru telefoanele mobile pe platformă Android. Concursul se numeşte “Be Tomorrow’s App Genius”, iar cei interesaţi îşi pot înscrie proiectele începând cu 5 Martie şi până pe 19 Aprilie, urmând ca fericitul câştigător sa fie anunţat pe data de 27 aprilie. Desemnarea câştigătorului se va face după următoarele criterii: în perioada 20 aprilie – 26 aprilie proiectele vor putea aduna voturi pentru a primi 40% din nota finală, urmând ca 60% din punctajul total sa fie acordat de un Juriu specializat format din reprezentanţii Utok.

Prin intemediul concursului “Be Tomorrow’s App Genius”, UTOK işi doreşte atât dezvoltarea comunitaţii locale de programatori de aplicaţii mobile, cât şi conştientizarea unei cariere în acest domeniu, în contextul în care viitorul divertismentului, al informării ţi al educaţiei este mobil.


UTOK te provoacă să fii următorul geniu al aplicatiilor Android!
Dacă ai o aplicație pentru smartphone sau ai luat o pauză din programat pentru a vizita această pagină, poți câștiga 2.000€ dacă îți înscrii aplicația sau conceptul de aplicație pe această pagină!

Cum te poţi înscrie în concurs:
Iată ce trebuie să faci:
• Creează un cont pe site și autentifică-te.
• Încarcă 6 fotografii ce arată cât mai bine conceptul, fucționalitatea, designul și numele aplicației tale.
• Explică în detaliu conceptul, funcționalitatea, dacă aplicația va fi gratuită sau nu și, dacă este cazul, cum vrei să o monetizezi.

Concursul “Be Tomorrow’s App Genius” se va desfasura in perioada 3 martie – 26 aprilie 2015, timp in care participantii pot inscrie aplicatiile si aduna voturi ce reprezinta 40% din nota finala, un juriu specializat acordand 60% din totalul de puncte pe care fiecare participant il va avea. Fiecare aplicatie va fi jurizata din punct de vedere al utilitatii, al originalitatii, fezabilitatii implementarii si al storyboard-ului. Partenerul media al concursului este RegieLive.ro.

Inscrie aplicatia ta aici: www.utok.ro


Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Care este cea mai buna camera GoPro?

Atunci cand vine vorba despre filmarea in actiune, GoPro ocupa un loc fruntas in preferintele ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *