[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Cumparaturi Online >> Ce trebuie sa facem pentru a ne cumpara bilete de avion ieftine

Ce trebuie sa facem pentru a ne cumpara bilete de avion ieftine

bilete avion

Ce trebuie sa facem pentru a ne cumpara bilete de avion ieftine

A venit caldura, 1 mai e aproape, iar perioada pentru alegerea concediilor de vara tocmai a inceput, toate acestea fiind indicatii care ne fac sa ne gandim tot mai des la vacanta de vara si la destinatiile exotice unde ne dorim sa mergem. Este adevarat ca tot anul ne facem planuri pentru concediu, dar acum este cea mai prielnica perioada pentru a ne alege unde sa ne petrecem vacanta si in ce conditii.

In momentul in care urmeaza sa va petreceti vacanta intr-o destinatie exotica si transportul se realizeaza cu avionul, si daca doriti sa faceti o oarecare economie in ceea ce priveste pretul biletului de avion, trebuie sa tineti cont de faptul ca este nevoie sa va faceti rezervarea cu ceva timp inainte, deoarece in sezonul estival cursele sunt mai aglomerate, si datorita acestui lucru, si companiile aeriene incearca sa profite si sa obtina venituri mai mari, crescand in mod semnificativ pretul.

plaja
Atunci cand alegeti sa faceti rezervare online, fiti foarte atenti sa nu cadeti in plasa firmelor fantoma care ofera bilete foarte ieftine de avion, deoarece aveti mari sanse sa platiti niste bani pe o rezervare fictiva, iar in ziua zborului sa aveti parte de o mare surpriza, care sa va dea toate planurile peste cap.

Faceti o analiza atenta a tuturor variantelor de deplasare, insa aveti in vedere ca in momentul in care alegeti cele mai ieftine bilete de avion, sa luati in calcul si reputatia companiei aeriene, precum si conditiile oferite de aceasta. In mod normal, pretul biletelor de avion prezinta variatii foarte mari, doar in functie de perioada in care are loc zborul, in rest intervalul fiind unul destul de restrans.

Dupa cum spuneam la inceput, aveti posibilitatea sa intrati in posesia unor bilete de avion ieftine, in cazul in care faceti o rezervare la momentul potrivit. Incercati sa evitati perioadele in care volumul de rezervari este ceva mai mare, si conform unor statistici, luati-va bilet cam cu o luna si jumatate inainte de ziua zborului.
avion
De asemenea, daca doriti un bilet de avion ieftin, incercati sa zburati in momentul cel mai potrivit, care este de regula, spre surprinderea multora, cel mai incomod. Incercati sa luati un zbor la o ora foarte matinala (4 sau 5 dimineata) si pentru o reducere substantiala de pret, faceti o rezervare dus intors (asta in cazul in care stiti cu exactitate data la care va veti intoarce).

Chiar daca un ultima vreme am tot auzit de incidente aviatice petrecute in lume, tot avionul ramane cel mai sigur si mai util mijloc de transport pe distante mari si foarte mari.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Philips sau despre cum gătitul tocmai a devenit mai ușor

Soția mea muncește mult. Toate femeile din zilele noastre o fac. Aglomerația, oboseala, stresul de la muncă și timpul pierdut pe drumul către serviciu și înapoi au contribuit la o devalorizare a ideii de ”gospodină” în felul în care obișnuiau să fie mamele noastre. Pentru că este nevoie totuși să

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *