[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Afacerea Zilei >> Cel mai scump televizor de pe piata!

Cel mai scump televizor de pe piata!

[ad#feed] 2
Cel mai scump televizor de pe piata!
Sa vezi si sa nu crezi! Acum cateva zile am vazut cel mai scump televizor “ever” pe un site cunsocut din Romania, mai exact pe eMAG.ro
Este vorba de Televizor 3D Ultra HD 4K LG 84LM960V, 213 cm
La cat de mare e pretul pentru acest televizor, am crezut ca daca iti achizitionezi un astfel de exemplar, cei de la LG iti ofera cadou un Logan..dar surpriza este ca de fapt cadoul consta intr-un DVD cu filmul THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY.
Bineinteles ca m-am frecat la ochi prima data cand am vazut pretul, pentru ca initial am citit 8.999 Lei, in niciun caz 89.999 Lei.

In alta ordine de idei, minunatia din discutie este un produs foarte performant, insa parerea mea e ca acest model este extrem de inacesibil chiar si pentru companiile mari. In rest caracteristicile tehnice vorbesc de la sine si nu au nevoie de prea multe prezentari, poate doar cele nou aparute, care merita discutate si intelese pentru a putea deslusi misterul pretului exponential de ridicat..
4
Dar iata ce poate oferi acest super televizor a carui caracteristici incep si se termina cu “ULTRA”..

ULTRA HD
Detaliile extraordinare dau viata imaginii.
Televizorul LG ULTRA HD prezinta un nou nivel de calitate a imaginii, oferind o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea FULL HD. Calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor. Televizorul LG ULTRA HD va satisface complet privitorul cu detalii fara cusur, ridicand standardul afisarii vizuale la un nivel mult mai inalt.

Un nou nivel de rezolutie in istoria televizoarelor
Televizorul LG ULTRA HD va invita intr-un teritoriu neexplorat al rezolutiei suprinzatoare de 8.3 megapixeli, oferind imagini extrem de detaliate si clare. Acesta afiseaza de patru ori mai multi pixeli decat FULL HD si de 8 ori mai mult decat HD. Bucurati-va de cea mai inalta calitate a imaginii din istoria televizoarelor!

ULTRA Detailii
Capturati pe deplin spectacolul oferit
Datorita rezolutiei ULTRA HD, nu veti pierde nici cele mai mici detalii. Fiti gata sa recuperati ceea ce v-a lipsit!

ULTRA Claritate3
Text de o claritate ca de cristal
Rezolutia ULTRA HD permite citirea comfortabila a textului chiar si pe un ecran de 84 inci. Texte mici, marginile unei singure linii, sau chiar un punct minuscul sunt afisate cu o claritate nemaiintalnita datorita densitatii superioare a pixelilor.

Convertor de rezolutie ULTRA HD
Bucurati-va de continut la cea mai potrivita rezolutie Conversia rezolutiei aduce imaginile normale la calitatile extraordinare ULTRA HD cu ajutorul tehnologiei avansate LG. Chiar daca nu beneficiati de acces la continut ULTRA HD, va puteti bucura de o calitate superioara a televizorului ULTRA HD cu aproape orice continut disponibil.

Informatii preluate de pe eMAG.ro

[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Castiga 500 euro la Targul de Cariere Iasi in perioada 10-11 Octombrie 2017

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri ...

4 comments

  1. Intre timp mai aparuse unul mai scump, la 119.999,99 Lei
    Am vazut si la domo ca exista scumpiciuni!

  2. Noul televizor LG include un sistem audio stereofonic cu două subwoofere şi o putere de 50W. O altă prezenţă familiară este noua versiune a telecomenzii LG Magic Motion, care a fost lansată la sfârşitul anului trecut, aceasta oferind control prin gesturi, voce sau mai obişnuita rolă de navigaţie. Interfaţa Smart TV oferă acum 1400 de aplicaţii, inclusiv jocuri sau produse localizate precum Cinemagia, HBO Go, Filmbox sau Voyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *