[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Cumparaturi Online >> Cheque Dejeuner Romania a devenit Up Romania

Cheque Dejeuner Romania a devenit Up Romania

up romania

Cheque Dejeuner Romania a devenit Up Romania

De mai bine de o jumatate de secol, Grupul Up (ex Cheque Dejuner) a desfasurat o activitate incununata de succes prin oferirea unor produse si servicii, materializate prin diferite tichete cadou, carduri, cecuri si chiar unele aplicatii mobile. Acest domeniu de activitate a urmarit in general dezvoltarea unor solutii optime care sa fie in masura sa contribuie in mod categoric, la imbunatatirea nivelului de trai si a cresterii calitatii vietii sociale.

Schimbarea numelui din Cheque Dejeuner in Grupul Up, a avut loc chiar in acest an, acesta devenind sinonim cu optimism si dinamism.

Up Romania (fosta Cheque Dejeuner) este parte integranta a Up Group International. Sucursala de la noi din tara a luat fiinta in anul 2002, si se afla in slujba a mai bine de 20 de mii de clienti, persoane juridice, si aproximativ 750 de mii de beneficiari.

Up Romania pune la dispozitia companiilor de la noi din tara o serie de solutii si servicii, create special pentru a ii motiva pe salariatii acestora si, fara indoiala acest lucru va fi evident, prin cresterea performantelor respectivelor companii.

Avantajele oferite de Grupul Up sunt in general reprezentate de emiterea unor tichete sau bonuri speciale (cadou, de vacanta, sociale, de masa sau de cresa), acestea reprezentand un mijloc perfect pentru o echilibrare a politicii sociale, indiferent de numarul de angajati si de domeniul de activitate al unei companii beneficiare.

Tichetele oferite de Grupul Up Romania au valoare nominala si sunt utilizate in viata de zi cu zi, indiferent ca ne referim la tichetele de masa sau la tichetele cadou. Pentru situatii mai dificile Grupul Up a gasit solutia ideala, aceasta fiind reprezentata de tichetele de cresa Cheque bebe si tichetele sociale Cheque de Services, acestea fiind in masura sa-i sprijine pe cei cu o situatie ceva mai dificila si sa le puna la dispozitie o serie de servicii de cea mai buna calitate.

Pentru noi, cei care utilizam tichete de masa sau tichete cadou primite ca beneficii de la angajatori la locul de munca, aceasta schimbare inseamna o revigorare a noii directii in care se indreapta compania si implicit servicii mai bune si de calitate. Asa ca trebuie sa ne rugam ca angajatorii nostri sa citeasca aceste randuri pentru a vedea despre ce este vorba in schimbarea facuta de Grupul Up si apoi sa speram ca acestia vor opta cel putin pentru pachetul standard care include mai multe servicii ce pot permite companiilor sa ofere angajatilor beneficii sub forma de tichete.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum alegem incaltamintea ideala?

În ziua de azi, dacă vorbim de articole vestimentare, telefon, laptop sau chiar mașini, oamenii au tendința de a folosi cea mai simplă modalitate de a le achiziționa: veșnicul Internet. De la cărți până la produse pentru îngrijirea personală, varietatea bunurilor de care beneficiem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *