[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Iasi News >> Cine angajeaza si cate posturi sunt disponibile la Targul de Cariere din IASI

Cine angajeaza si cate posturi sunt disponibile la Targul de Cariere din IASI

ANGAJARI

Cine angajeaza si cate posturi sunt disponibile la Targul de Cariere din IASI

Târgul de joburi desfășurat în această primăvară în cele 5 orașe ale țării (Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Cluj), le oferă tinerilor șansa de a pune în practică cunoștințele acumulate în cadrul ședințelor de consiliere în carieră. Vor fi astfel mai aproape de obținerea joburilor mult visate, pe care companiile le pun la dispoziția lor cu ocazia seriei de evenimente.

Targul de Cariere revine la Iasi cu a 6-a editie, programata in 6-7 mai la Palas si va reuni circa 35 dintre cei mai importanti angajatori de pe piata actuala a fortei de munca! Tineri ieseni vor avea parte de oportunitati de cariera variate, in domenii precum IT&software, auto si automotive, serviciu clienti, logistica si transport, finante-banci, productie si tehnica, turism sau retail. Targul de Cariere va fi deschis intre orele 10 si 16, iar accesul este gratuit, detalii putand fi gasite pe www.targuldecariere.ro.

targ

Cine angajeaza si cate posturi sunt disponibile?

Lider mondial in furnizarea de tehnologii pentru industria auto si partener premium al TdC, compania Delphi are sediul central in Marea Britanie si a dezvoltat centre importante de productie, tehnice sau de relatii cu clientii in 32 de tari. Fabrica de la Iasi produce componente de inalta precizie pentru injectia motoarelor diesel. Vin pregatiti cu 25 de posturi diversificate, de la ingineri la analisti financiari, adresate atat celor cu experienta cat si studentilor.

O alta prezenta constanta la TdC in calitate de partener premium, Xerox, lider mondial in managementul documentelor, ofera servicii de outsourcing in domeniile IT si business process, precum si binecunoscuta birotica ce-i poarta numele. Cele 26 de posturi disponibile vizeaza candidati atat pentru Iasi cat si pentru Oradea, unele avand cerinte de cunoastere a limbilor straine precum engleza, franceza, italiana sau germana. Vorbim de o gama diversificata de angajare, de la Asistenti in resurse umane, la programatori pe .NET, manageri de proiect sau analisti business.

Ce companii si-au anuntat prezenta la Targul de Cariere din Iasi?

iasiAlaturi de Delphi, Xerox si Fire Credit, Bellaria Hotel sustine valorile locale in cautarea job-ului perfect la Targul de Cariere si este partener premium al evenimentului.
Alte companii partenere in mare cautare de tineri talentati sunt Amazon, Atexis, Focality, HEG si Unicredit Business Integrated Solutions. Acestea pun la bataie 35 de posturi, de la ingineri de supply chain, la ingineri mecanici, specialisti in .NET sau pe design, consultanti SAP, account manageri, ingineri audit termoenergetic sau specialisti SEO.

Celor de mai sus li se alatura la Targul de Cariere companiile Arhipelago, Axience, Blue Diamond, Bosch, Capgemini, Conex Distribution, Creativ Consult, EOS-KSI Romania, Iulius Mangement Center, KUKA Systems, Levi9, Lex Navigator, Lycamobile, MiOS, Obiettivo Lavoro, SCC Services Romania, Siemens si VEO Finances.

Mai multe detalii despre angajatori si Targul de Cariere se gasesc pe www.targuldecariere.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/targuldecariere

Sursa: studpass.ro | uniunea.ro

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Showroomul „Barrier Test Mobil” poposește și la Palatul Culturii din Iași în perioada 18-20 august

Brandul de tâmplărie termo-izolantă BARRIER® a dezvoltat proiectului BARRIER TEST MOBIL, prima experiență de VR ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *