[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> International >> CRBL freestyle la KFC reclama copiata de la McDonalds

CRBL freestyle la KFC reclama copiata de la McDonalds

TDFG

CRBL freestyle la KFC reclama copiata de la McDonalds

Haideti sa va spun cum copiaza romanii de la KFC niste pusti din SUA care au facut un clip “How To Order Mcdonald’s Like A Boss”!

De cateva zile am vazut ca ruleaza pe facebook un clip in care CRBL comanda mancare de la KFC like a boss performand un freestyle. Nimic impresionant si iesit din comun pana aici. Astazi urmaream niste videoclipuri pe youtube postate de un canal la care sunt abonat, cand deodata ajung la unul din clipuri care era postat de mai bine de o luna de zile si care mi-a atras atentia pentru ca semana foarte mult cu ceea ce postase CRBL pe canalul lui de youtube acum 5 zile.

Astfel am constatat cu stupoare ca nu e nimic original in ceea ce a facut CRBL si KFC Romania atat timp cat este copiat 100% de la niste americani care au facut acelasi lucru in aprilie dar de data aceasta cu cei de la McDonalds.

Iata mai jos si cele 2 videoclipuri si de unde a copiat CRBL si KFC ideea de a comanda mancare like a boss facand freestyle:

Isprava celor de la KFC prin intermediul lui CRBL

si iata si ORIGINALUL care a fost facut de niste pusti din America pentru McDonalds:

Inca odata mentionez ca cei din America au postat clipul pe 30 aprilie 2015, iar romanii de la KFC si CRBL au postat videoclipul acum 5 zile.
Deci daca se gandeau ca nu o sa ii descopere cineva, tocmai am facut-o eu acum, din intamplare..

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cea mai lunga autostrada din lume va lega Londra de New York

Am inteles ca ministrul transporturilor din Rusia, Vladimir Yakunin, a propus de curand un plan prin care sa se construiasca o retea auto si feroviara care sa faca legatura intre Europa si Statele Unite ale Americii, prin conectarea oraselor Londra si New York. Aceasta super autostrada ar urma sa aiba in jur de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *