[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Casa si gradina >> Cum e sa fii arhitectul propriei gradini?

Cum e sa fii arhitectul propriei gradini?

gradina

Cum e sa fii arhitectul propriei gradini?

De curand m-am tot gandit cum ar arata in zilele noastre o gradina moderna si ce ar trebui sa cuprinda ea, pentru ca urma sa ma mut in casa noua, la curte. Stim foarte bine ca, atunci cand iti cumperi o casa si ai parte de un spatiu mare pentru gradina, aceasta devine o prioritate in amenajare si arhitectura. Chiar daca la prima vedere pare doar o joaca de copil, nu este asa. Nu e deloc simplu sa gasesti un echilibru intre toate cele care vor fi puse in spatiu, sa-l umpli uniform si in acelasi timp sa cuprinda cam tot ce iti doresti.

Cum incepem amenajarea spatiului din gradina, pare sa fie de fapt cel mai greu procedeu. De la distanta totul se intampla rapid si usor, pui cateva balansoare si leagane, intr-un cuvant faci un loc plin cu jucarii de gradina pentru copil si prietenii acestuia, ca doar acesta este prioritatea numarul unu in orice familie. Amenajezi un spatiu pentru gratar si eventual o versiune de foisor, acolo unde sa-ti petreci verile calduroase si serile de bere cu prietenii.

Activitati recomandate in gradina

Urmeaza binenteles spatiu cu flori, pe care mereu visam sa-l avem asa cum ne place noua, sa avem grija de el in fiecare zi si sa ne vedem satisfactia de pe chip, atunci cand acestea incep sa infloreasca. Zis si facut, mai raman cateva spatii libere pe care le umpli cu orice iti trece prin cap, fie cu pitici de gradina foarte haiosi si interesanti, fie cu diferite activitati spontane, cum ar fi o tabla de darts acoperita sau un panou de baschet la care sa arunci cate o minge din cand in cand. Ce e drept activitatile sportive ne pot face mult bine si in acelasi timp ne pot relaxa dupa o zi foarte grea la birou, mai ales daca sunt sporturi de aruncare, unde te descarci total.

decoratiuni gradina
Primul pe foaie a fost binenteles locul de joaca pentru copil, care urmeaza sa vina, acolo unde am reusit sa pun cateva jucarii de exterior si am terminat destul de rapid.

Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ, asa cum suna un vechi proverb romanesc, astfel ca odata inceputa aceasta gradina magica, am inceput sa-mi dau seama ca am probleme cu tot felul de prostioare, asa cum le vedeam eu inainte de amenajare. Iarba trebuie sa fie de nu stiu ce calitate, irigarea gradinii trebuie facuta prin pamant si foisorul pare destul de scump la prima vedere.

Chiar daca nu toate cele puse pe foaie la inceput au ajuns si fizic in gradina, pot sa spun ca a fost o experienta pe cinste si intr-un final am reusit sa obtin si un rezultat aproape de ceea ce mi-am dorit.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum sa iti organizezi spatiul in functie de afacerea ta?

Când nu dispui de spaţiu suficient, trebuie să găseşti cele mai potrivite metode pentru a valorifica la maximum ceea ce ai. Rafturile metalice te pot scoate din impas. Eu le-am folosit cu brio la spaţiul de depozitare al mărfii pentru magazinul alimentar – dacă faceţi un exerciţiu de memorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *