[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Constructii >> Cum poti curata piese de mobilier din lemn cu ajutorul ingredientelor naturale

Cum poti curata piese de mobilier din lemn cu ajutorul ingredientelor naturale

piese mobilier

Cum poti curata piese de mobilier din lemn cu ajutorul ingredientelor naturale

Asadar, astazi este o zi luminoasa si insorita, iar razele soarelui intra prin fereastra ta, cazand pe mobila ta din lemn, care, dintr-odata, arata mai murdara si mai invechita. Sa cureti piese mobilier nu este activitatea ta preferata, cu siguranta. Cureti praful de pe mobila saptamanal atunci cand poti sau ii rogi pe cei din familie sa faca acest lucru. Cu toate acestea, eviti tot mai mult sa cumperi solutii scumpe de curatare a mobilierului, iar acum ai in casa piese mobilier care nu mai stralucesc ca in prima zi in care le-ai cumparat.

Ei bine, pentru a avea o mobila din lemn stralucitoare si lipsita de praf, care sa arate mereu noua, nu necesita folosirea celor mai scumpe solutii de curatare a mobilierului. In cazul in care nu stiai, exista unele ingrediente pe care le avem cu totii in casa, care functioneaza la fel de bine sau chiar mai bine decat cele mai pretentioase solutii de curatare a mobilei pe care le gasim in comert. De pilda, multe ingrediente din bucatarie ne pot fi de mare ajutor atunci cand facem curatenie in casa, in special atunci cand dorim sa eliminam praful si murdaria de pe mobila din lemn.

Pentru a-ti putea curata foarte bine acele piese mobilier pe care doresti sa le tii in casa cat mai mult timp posibil, nu ai nevoie decat de cateva produse de uz casnic, produse care valoreaza mult mai putini bani decat solutiile specializate in curatarea mobilierului din lemn. Unele dintre ingredientele cele mai ajutatoare in eliminarea murdariei de pe mobila sunt uleiul de masline si sucul de lamaie.

Iata cum poti prepara o solutie naturala de curatare a pieselor de mobilier din lemn:
Ai nevoie de:
• 1 cana de ulei de masline;
• 1/3 ceasca de suc de lamaie;
• 1 sticla cu pulverizator curat;
• carpe moi curate.

Metoda este simpla: Trebuie sa combini sucul de lamaie cu uleiul de masline si sa torni substanta obtinuta in sticla cu pulverizator, apoi sa agiti bine.

dormitor
Recomandat ar fi sa nu pulverizezi direct pe mobilier, cel mai bine ar fi sa pulverizezi solutia naturala pe una dintre carpele moi pe care le ai la dispozitie. Acum, poti utiliza carpa pentru a curata praful de pe acele piese mobilier din lemn carora doresti sa le imbunatatesti aspectul. Odata ce ai terminat, va trebui sa iei o alta carpa moale curata, care sa elimine toata substanta ramasa pe mobila. Este de preferat ca cea de-a doua carpa moale pe care o folosesti sa fie din piele de bivol.

Uleiul de masline este un ulei multifunctional grozav. Acesta poate fi folosit pentru orice, de la prepararea unor salate delicioase sau tratarea parului si a pielii, la eliminarea murdariei de pe mobila din lemn. Uleiul de masline poate fi utilizat, de asemenea, pentru a imbunatati aspectul lambriurilor din lemn.

Combinatia de suc de lamaie cu ulei de masline este uimitoare. Sucul de lamaie curata si functioneaza ca un aspirator, ajutand la indepartarea grasimii, murdariei si prafului, in timp ce uleiul de masline este un balsam natural perfect pentru piesele din lemn.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

De ce este bine să îți acoperi casa cu țiglă ceramică?

De ce este bine să îți acoperi casa cu țiglă ceramică? Investiții pe termen lung ...

One comment

  1. nouatigaraelectronica

    Este foarte veche metoda. Mama o foloseste de o multime de ani si da rezultate excelente. Pacat ca nu prea multa lume stie de metoda asta ingenioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *