[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Turism >> Cum rezervam cazare in Bucuresti?

Cum rezervam cazare in Bucuresti?

Oferte Gara de Nord

Cum rezervam cazare in Bucuresti?

Imi aduc aminte ca in toamna trecuta am fost la nunta unui prieten care a fost organizata la un restaurant din Bucuresti. Nimic iesit din comun pana acum, insa cum ma asteptam, parintii si rudele prietenului meu sunt din provincie, iar eu am fost desemnat sa ma ocup de rezervarea locurilor de cazare pentru toti cei ce vin din afara Bucurestiului, mai ales ca restaurantul care organiza nunta nu ofera si astfel de servicii hoteliere.

Pana la urma a trebuit sa fac in asa fel incat 12 persoane sa aiba cazare in acelasi hotel in camere relativ apropiate, rezolvand prin rezervarea si organizarea a 6 camere de hotel, cuplandu-ui pe acestia intre ei astfel incat sa fie bine din toate punctele de vedere. Acum nu stiu ce importanta are pentru voi numele hotelului pe care l-am ales atunci, insa cred ca important este ca rezervarea a fost facuta prin intermediul site-ului hotel-bucuresti.com, un site specializat in cazare pentru Bucuresti.

Procedura de rezervare a locurilor de cazare a fost destul de simpla, si a constat initial in cautarea pe google dupa cazare in Bucuresti, dupa care am analizat cateva site-uri de profil alegand pana la urma hotel-bucuresti.com de unde am ales cele 6 camere pe care le-am rezervat pentru rudele prietenului meu. Stiu ca unii o sa spuna de ce si-au luat camere la hotel daca nu o sa doarma deloc in ele. Ei bine rudele prietenului meu au venit cu 2 zile inaine de nunta si chiar au avut nevoie de cazare pentru cele 2 nopti de cazare. A fost foarte bine pentru ei ca am reusit sa gasescun hotel in zona Gara de Nord, aproape de restaurantul in care era organizata nunta, iar distanta intre cele doua obiective find in favoarea invitatilor din provincie.

Oricum am gasit foarte multe hoteluri si locuri de cazare pe site, atat in zone centrale cat si locatii mai periferice, dar pentru mai multe informatii puteti foarte simplu sa cautati pe internet direct pe site. Sincer, pentru astfel de momente este pacat sa nu gasesti locuri de cazare bune si apropiate de destinatia finala a personalor care vor fi cazate in hoteluri.

Voi ce hoteluri preferati cand va cazati in Bucuresti? Cum rezervam cazare in Bucuresti?

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum arata harta europei cu trasee stabilite de postarile de pe Twitter?

Cum arata harta europei cu trasee stabilite de postarile de pe Twitter? Acum ceva timp un expert in statistica, pe nume Eric Fischer, a reusit sa prelucreze date obtinute de la Twitter pe care ulterior le-a modelat pe harta europei in functie de fiecare share al locatiei pe care l-au facut utilizatorii in diferite zone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *