[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Internet >> Cum sa faci upgrade gratuit la Windows 10?

Cum sa faci upgrade gratuit la Windows 10?

windows 10

Cum sa faci upgrade gratuit la Windows 10?

Este oficial. Windows 10 va fi gratuit pentru utilizatorii care detin licente de Windows 7 si Window 8.
Da, gratis. Aceasta editie limitata de upgrade este pentru versiunea full de Windows 10, nu trial sau demo. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti o conexiune la internet si sa downloadati kit-ul de upgrade.

Acum 2 zile am primit o notificare din Windows Update Center prin care am fost anuntat ca am posibilitatea sa fac upgrade la noul Windws 10 sub titlu gratuit. Pentru a beneficia de aceasta posibilitate de upgrade la noul sistem de operare de la Microsoft, trebuie sa ma inscriu, sub forma de rezervare, pe o lista de utilizatori care urmeaza sa primeasca upgrade-ul odata cu lansarea oficiala a Windows 10.

Cum stii ca poti sa beneficiezi de upgrade?

Poti sa faci upgrade la noul Windows 10 prin intermediul Get Windows 10 App aflat in taskbar dupa cum urmeaza:
– Accesati iconita Windows care este situata in partea stanga a taskbar-ului. Daca nu este afisata puteti accesa direct site-ul celor de la Microsoft, apoi sectiunea Q&A pentru mai multe informatii.

1. Rezervare
Faceti click pe “Reserve your free upgrade”, in fereastra aplicatiei. Introduceti adresa de email in spatiul special desemnat rezervarii pentru upgrade. Vei putea ajunge aici daca ai primit notificarea de la Windows Update Center care iti va explica exact pasii de urmat.

icon windows

2. Instalare
Pe 29 Iulie 2015 Windows 10 va fi descarcat direct pe device-ul tau, urmand ca ulterior sa primesti o notificare atunci cand este gata pentru instalare.

Si cam asta e tot ce trebuie sa faceti. Upgrade-ul nu este obligatoriu si de asemeni va puteti anula oricand rezervarea.

tr67ir78

Ce spun oficialii de la Microsoft?

Reprezentantul Microsoft, Terry Myerson, a anuntat ca utilizatorii de Windows 7, Windows 8.1, si Windows Phone 8.1 vor putea sa faca upgrade la noul sistem de operare sub titlu gratuit si va beneficia de licentiere timp de un an de la lansarea Windows 10. Odata ce ai primit notificare si esti eligibil pentru upgrade, il instalezi si devii posesorul de drept al noului sistem de operare de la Microsoft. Licentierea va fi limitata pe o perioada de un an, iar Micirsoft te va tine la curent cu update si suport pe toate durata licentierii sau pana cand device-ul tau nu mai exista.

Orice upgrade la Windows 10 dupa acest termen va putea fi facut doar contra cost, asa cum s-a intamplat si cu versiunile anterioare.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

BuzzCamp 17 – Prima ediție BuzzCamp – Game of Professions

BuzzCamp 17 – Prima ediție BuzzCamp – Game of Professions Prima ediție BuzzCamp – Game ...

One comment

  1. Windows 10 este plin de buguri, iar unii producatori de componente pc nu au actualizat softurile pentru 10 si iti va crea numai probleme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *