[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Imobiliare >> Cum sa iti gasesti cazare daca vrei sa ramai peste noapte in Galati

Cum sa iti gasesti cazare daca vrei sa ramai peste noapte in Galati

cazare galati

Cum sa iti gasesti cazare daca vrei sa ramai peste noapte in Galati

Lucrez intens în a inventa reţeta succesului în dragoste. Nu e simplu să menţii elanul şi entuziasmul primei zile de iubire. Trebuie să vii mereu cu ceva nou, surprinzător care să dea prospeţime, să te facă să te reîndrăgosteşti zi de zi de persoana de lângă tine.

“Anotimpul” concediilor fiind, eu şi soţia ne-am hotărât să luăm ţara la pas. Fără ştirea ei am făcut câteva mici modificări în program, pregătind o întâlnire-surpriză cu amicii noştri de-o viaţă din Galaţi. Cărările fiecăruia dintre noi s-au separat, dar prietenia adevărată nu poate fi niciodată înghiţită de uitare. Nici dacă am fi oprit timpul în loc n-ar fi fost îndeajuns pentru a ne povesti unii altora peripeţiile. Ca-n vremurile bune întâlnirea s-a încheiat cu o promenadă de seară într-un loc pe care îl îndrăgesc enorm: faleza. Impacientată soţia îmi smucea discret braţul, dându-mi de ştire că se face târziu şi mai avem de parcurs drum lung până la destinaţie, iar in acest ritm vom fi nevoiti sa cautam cazare in Galati, ceea ce am si facut, doar ca ea nu a stiut acest aspect, pentru ca voiam sa fie o surpriza.

Onix-apartament

Noapte de vis

Ce nu ştia ea, este că de abia acum începea adevărata surpriză pentru că am închiriat pe ascuns un apartament de lux în regim hotelier, la un tarif foarte avantajos. Inainte de asta m-am documentat putin pe internet, iar un prieten mi-a recomandat sa caut simplu pe google cazare Galati. Am ales unul situat la numai 5 minute de centrul oraşului, cu o panoramă superbă asupra Falezei Dunării şi a Falezei Superioare. Apartament ultramodern cu toate dotările, cadru romantic şi relaxant, perfect pentru o cină intimă.

Sunt momente, în care ne debarasăm de rutină şi previzibil, în care punem persoana de lângă noi pe primul plan, răsfăţând-o din plin. Acestea sunt momentele în care relaţia se sudează şi mai puternic.

Într-un târziu am adormit îmbrăţişaţi. Am simţit ceva din atmosfera de acasă mai ales că ne-am odihnit trupurile ostenite pe un frumos pat matrimonial. Dis-de-dimineaţă ne-am pregătit de drum. Avem de bifat o listă interminabilă de obiective, Galaţiul nu se afla printre ele dar cu siguranţă nu-l vom uita prea uşor.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

2 comments

  1. Multumim pentru informatii! 🙂

  2. Frumoasa descriere, poate o sa-mi fie de folos ;)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *