[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Tehnologie >> Cum sa iti protejezi telefonul si tableta cu o husa potrivita

Cum sa iti protejezi telefonul si tableta cu o husa potrivita

husa telefon

Cum sa iti protejezi telefonul si tableta cu o husa potrivita

Telefoanele mobile ocupă un loc aparte în viața noastră cotidiană, aproape că le putem număra printre prietenii cu care ne petrecem timpul, așa că necesită un “serviciu de pază și protecție”. Orice obiect abia achiziționat se bucură de o atenție specială din partea noastră. Nu trec cateva ore pană îl folosești iar, îl verifici, îl întorci pe o parte și pe cealaltă, îl studiezi în amănunțime să vezi dacă nu s-a zgariat și apoi îl așezi cu deosebită grijă la adăpost. O dată cu trecere timpului obiectul nu mai este centrul atenției și abia după ce i se întamplă vreun necaz, tindem să-l punem din nou în prim-plan conștientizand importanța lui.

Sunt sigur că ați pățit-o măcar o dată

Eu am avut un telefon mobil la care am ținut ca ochii din cap dar a trebuit să-l schimb în cele din urmă, vina fiind numai a mea. Oricat de atent ai încerca să fii tot se întamplă imprudența de a-l scăpa sau de a-l zgaria, într-un fel sau altul. Din cand în cand încerc să mai practic cate-un sport pentru a mă menține în formă. Sportul rege rămane fotbalul. Ne strangem la cel mult două săptămani o gașcă de vreo zece persoane și ne duelăm cat ne țin puterile pe un teren sintetic. Am avut o reținere în a lăsa telefonul mobil undeva la garderobă și l-am păstrat în buzunar. După un contact mai dur cu un adversar, mobilul a țașnit din buzunar pe partea betonată de langă gazon. A suferit cateva zgarieturi serioase și nici touchscreen-ul n-a mai funcționat la fel de bine. După cateva săptămani de așteptare mi-am dat seama că e în zadar, și am hotărat să-mi achiziționez altul afland costul ridicat al reparațiilor. Asta se intampla pentru ca nu am avut husa pentru telefon cu toate ca la ora actuala toate sunt accesibile ca pret.

husa tableta

Pază și protecție pentru mobil și gadgeturi

Nu înțelegeam pe atunci importanța huselor, dar experiența prin care am trecut m-a determinat să reevaluez situația. Dincolo de faptul că o husă sau o carcasă cu un design plăcut aduce un plus la capitolul estetică, principalul constă în protecția pe care o oferă. Am căutat produse de calitate la prețuri accesibile. La cartuseria.ro am găsit o gamă larga de huse pentru diverse modele de telefoane și tablete cărora li s-au aplicat reduceri substanțiale. Acum nu mai stau cu grijă cand folosesc telefonul mobil, știind că totul va fi în regulă. Telefoanele constituie o investiție ce trebuie protejată. Zi de zi le folosim pentru a ține legătura cu cei dragi și pentru a naviga pe internet așa că nu ne putem dispensa prea mult de ele. A preveni situațiile neplăcute e o decizie inteligentă. Costul unor eventuale reparații sunt deranjant de mari uneori.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum verifici daca un iPhone este codat in iCloud?

O intrebare care persista in mintea fiecarui impatimit de telefoane mobile Apple atunci cand intentioneaza ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *