[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Auto >> Cum să obții un credit în 30 de minute, fără adeverință de salariu

Cum să obții un credit în 30 de minute, fără adeverință de salariu

Cum să obții un credit în 30 de minute, fără adeverință de salariu. Pare imposibil, însă există soluții pentru a face rost de bani, fără a cere ajutorul unei rude, a unor prieteni sau a unor cunoștințe, așa cum am fi cu toții tentați să procedăm.

“Luminița de la capătul tunelului” pentru problemele tale, când vine vorba de împrumuturi rapide și fără bătăi de cap, poartă numele de Amanet Auto. Prin intermediul unui astfel de serviciu poți obține până la 70% din valoarea mașinii, în maxim 30 de minute.

Cum funcționează un împrumut cu garanție auto
Pentru a putea face un împrumut cu garanție auto, trebuie să deții un autovehicul de până în 10 ani vechime, și să fii proprietarul acestuia, în acte.
Procedura este simplă: specialiștii IFN-ului îți evaluează telefonic mașina. Dacă suma pe care o poți obține coincide nevoilor tale, te deplasezi la sediul acestora, cu actele, pentru întocmirea și semnarea contractului. Tot atunci, reprezentantul Societății va evalua autovehiculul încă o dată. După semnarea contractului, vă deplasați împreună la parcul auto acoperit și monitorizat, pentru depozitarea mașinii. Pentru a vă asigura că nimeni nu va utiliza vehiculul, vi se permite fotografierea poziției și a kilometrajului.

Ce recomandări au specialiștii în consultanță financiară de la Amanet Auto
“Nu recomandăm solicitarea unui împrumut cu garanție auto pentru a plăti vacanțe sau achiziții lipsite de prioritate. Un credit obținut prin amanet auto poate fi util în cazul unei urgențe, de exemplu. Marea majoritate a clienților noștri sunt persoane juridice, proprietari de business-uri puși în situația de a achita, de exemplu, taxe sau a plăti furnizori”, menționează reprezentanții IFN-ului.

Trei lucruri de știut despre AmanetAuto.ro
• Activează pe piață din 2009.
• Valoarea împrumuturilor acordate în 2016 depășește 300.000 de euro.
• Are un portofoliu de câteva sute de clienți.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

A avea un Bluetooth Car Kit in zilele noastre este o nevoie

Suntem generația care aleargă. Aleargă la muncă, înapoi acasă, să ia copiii de la școală, aleargă în vacanțe. Muncim mult și petrecem atât de mult timp în mașină încât putem crede că este a doua noastră casă. Însă siguranța ar trebui să primeze înainte de orice. Dacă îți duci copiii la școală, nu le pune viața în..

One comment

  1. Cred ca este o premiera pe piata financiara din Romania. Pana acum n-am mai auzit de acest produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *