[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Turism >> Daca vizitati Parisul, nu uitati de Catedrala Notre Dame

Daca vizitati Parisul, nu uitati de Catedrala Notre Dame

notre-dame-paris

Daca vizitati Parisul, nu uitati de Catedrala Notre Dame

Din ce in ce mai multa lume viziteaza capitalele europei si cele mai importante orase turistice de pe continent prin intermediul pachetelor turisitice de tip city break.

Atunci cand va aflati in Paris, indiferent ca sunteti in vizita la o ruda sau la un prieten, ori pur si simplu ati ales acest oras drept locul ideal pentru a va petrece vacanta, nu luati ca obiecti de baza pentru vizitat, doar cunoscutul turn Eiffel.

Cu toate ca acesta este considerat unul dintre cele mai celebre puncte de atractie turistica, atat din Franta, cat si din Europa, aveti in vedere si recunoscutul vestigiu al credintei, reprezentat de Catedrala Notre Dame. Aceasta opera de arta in stil gotic, se afla in inima Parisului, iar fundatia ei ii apartine lui Maurice Sully. Cu toate ca parerile sunt oarecum impartite, multe dintre persoanele care au vizitat-o, spun despre Catedrala Notre Dame, ca este mai interesanta pe dinafara decat pe dinauntru.

notre dame
In functie de momentul in care vizitati acest vestigiu al credintei, mutli dintre cei care si-au incantat privirile cu o astfel de priveliste, recomanda vizitarea catedralei la apusul Soarelui. In interiorul acesteia veti intalni diferite sculpturi in piatra, reprezentand scene biblice, obiecte si haine din aur, precum si o cruce care i-a fost prezentata unui fost imparat al Etiopiei. Catedrala a devenit celebra datorita Coroanei de Spini si a Sfintei Cruci, care sunt depozitate in interiorul ei.

Dupa cum observati, Parisul ascunde destul de multa istorie si credinta, si acestea sunt doar doua dintre exemple. Nu ezitati sa faceti plimbari in aer liber, seara cand este putin mai racoare, si veti fi fermecati de felul in care arata acest oras al modei, dupa apusul Soarelui.

Asa ca in afara de cele mai cunoscute obiective turistice ale Parisului va recomand cu incredere sa vizitati Catedrala de la Notre Dame care este printre cele mai frumoase obiective de tip religios din lume, iar arhitectura in stil gotic care este considerata un monument al acelei perioade, surprinde placut din toate punctele de vedere.

Catedrala-Notre-Dame

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum arata harta europei cu trasee stabilite de postarile de pe Twitter?

Cum arata harta europei cu trasee stabilite de postarile de pe Twitter? Acum ceva timp un expert in statistica, pe nume Eric Fischer, a reusit sa prelucreze date obtinute de la Twitter pe care ulterior le-a modelat pe harta europei in functie de fiecare share al locatiei pe care l-au facut utilizatorii in diferite zone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *