[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Cultura >> Dan Puric – omul echilibrat, sincer, onest, direct

Dan Puric – omul echilibrat, sincer, onest, direct

Dan Puric

Dan Puric – omul echilibrat, sincer, onest, direct

Pe scena primeste ropote de aplauze, prin cartile sale atrage numerosi cititori, captivati de mesajul simplu si cuprinzator. Dan Puric este un talent complex, un nume semnificativ pentru teatrul romanesc, pentru film si pentru literatura spirituala. Joaca in piese de teatru, apare in filme, este unul dintre cei mai buni actori de pantomima si un artist care poate face un spectacol total, chiar daca este singur in fata a sute de spectatori. Sustine cu tarie valorile romanesti si scrie despre ele in cartile sale.

Prin scris, Dan Puric isi incanta cititorii intr-un mod deosebit.

El ne vorbeste despre omul frumos care merita descoperit, despre valorile si demnitatea romaneasca, despre cultura care trebuie promovata cu simt de raspundere. Cartile sale, “Despre omul frumos”, “Fii demn”!, “Cine suntem”, cuprind o altfel de emotie decat cea de pe scena, o bucurie convingatoare aparte.

Dan Puric scrie cu ingrijorare despre pierderea identitatii nationale, cu grija pentru demnitatea romaneasca, cu incredere in valorile pe care le avem. Apropierea sa de crestinism este vizibila in toate cartile sale transmitand catre cititor o linistititoare stare de bine.

puric

Pe scena, totul se schimba.

Actorul Dan Puric uimeste in spectacolele sale de pantomima. Este un actor remarcabil. Mai mult, reuseste prin dezvoltarea sa profesionala pe multiple planuri – actorie, coregrafie, regie sa aduca in fata publicului un alt tip de pantomima, considerat de specialisti un nou limbaj al scenei. Cine a mers la unul dintre spectacolele lui Dan Puric, cu siguranta va reveni. Cine nu l-a cunoascut inca pe actorul Dan Puric trebuie sa traiasca aceasta experienta.

Dan Puric a jucat in spectacole internationale si poate fi vazut la Teatrul National din Bucuresti sau in cadrul reprezentatiilor de la Compania de Teatru Passe – Partout. Daca vrei sa ai parte de o experienta unica, spectacolul “Suflet romanesc” iti ofera un show complet, o exprimare artistica impresionanta.

Numeroasele roluri pe care si le-a asumat de-a lungul timpului, jucand personaje deosebite precum Don Quijote, l-au consacrat. Acest lucru se datoreaza daruirii pe care o are fata de cultura, fie ca este ea literatura, teatru, regie sau film.
Despre omul frumos
Talentul sau este recunoscut in tara si peste hotare prin interesul fata de activitatea sa artistica, dar si prin premiile care i-au fost inmanate atat in industria filmului, cat si in cea a teatrului. Mai importanta, insa, este admiratia pe care publicul si-o exprima in cadrul fiecarui spectacol, energia pozitiva pe care o transmite pe scena si prin lectiile de viata pe care a invatat sa le dea mai departe, prin carti deosebite.

Pe plan personal, Dan Puric a avut parte de momente vesele si triste deopotriva. Cele triste l-au apropiat de Dumnezeu. Cele vesele i-au dat bucuria de viata, echilibrul si linistea pe care o transmite, prin arta sa, mai departe, catre public. Toate l-au transformat in omul echilibrat, sincer, onest, direct care este astazi.

Un om incercat de viata asa cum Dan Puric a fost, capabil sa lase in urma esecurile si sa transmita tot ceea ce este mai frumos pe scena si in scris merita intreaga apreciere!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Ne-am aprovizionat cu energie electrica pentru vacante

In ultimii ani am inceput sa mergem tot mai mult in locuri salbatice, precum balti de pescuit fara pic de spatii amenajate, excursii la munte sau in zone in care nu dispui de foarte multe conditii moderne. Acest lucru a adus in randul nostru si un spirit de aventura crescut, poate si seria lui Bear Grylls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *