[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Casa si gradina >> De ce este bine sa iti acoperi casa cu tigla metalica

De ce este bine sa iti acoperi casa cu tigla metalica

tigla metalica

De ce este bine sa iti acoperi casa cu tigla metalica

Pentru că suntem tineri și neexperimentați în ceea ce privește construirea și finisajul unei case, eu și logodnica mea am întrebat în stânga și în dreapta cum și ce să folosim pentru acoperișul noului nostru cămin. După o listă lungă de sfaturi și argumente care mai de care mai contradictorii de la prieteni, părinți și colegii de la muncă, ne-am decis că este cazul să luăm inițiativă și să facem săpături pentru a găsi o variantă avantajoasă. Nu a fost nevoie decât de o simplă căutare pe Google. Am găsit răspunsul tuturor nevoilor noastre: acoperișul din țiglă metalică.

Avantajele țiglei metalice

Odată ce am făcut alegerea, am văzut nenumăratele avantaje pe care le are tigla metalica. Pe mine mă interesau mai mult aspectele financiar și estetic, de aceea am rămas plăcut suprinsă să constat nu numai că au un aspect elegant, dar că ai și o gamă largă de culori de unde poți alege pentru a da personalitate casei tale. Din punct de vedere financiar, am fost în al nouălea cer să văd că este una dintre cele mai economice variante de acoperiș. Ca orice bărbat care știe că trebuie să asigure confort și protecție familiei sale, m-am ocupat de aspectele ce tin de durabilitate și siguranță. Nu numai că se montează extraordinar de ușor, dar este de șapte ori mai ușoară decât țigla ceramică, este rezistentă la intemperii, radiații ultraviolete și coroziune și nu reține umezeală. Și cel mai important- durează cât o viață de om!

acoperis

Casa să fie de piatră, că de acoperiș ne ocupăm noi

Curând se va apropia și nunta, iar urarea tradițională ne prinde pregătiți. Și avem și continuarea pentru cei care nu s-au gândit și la acoperiș. Să fie zidurile tari, iar acoperișul și mai și. Este important ca atunci când pornești la drum, să o faci pregătit, iar noi simțim că ne-am pregătit temeinic pentru o ”casă de piatră” cu personalitate.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Să vină iarna. Avem centrală!

De când mă știu mi-a plăcut iarna. Dar îmi plăcea iarna la bunici, la gura sobei, cu lemnele trosnind și vâlvătaia făcând umbre pe tavan. Nu mi-a plăcut iarna la bloc pentru că era mereu frig și îi auzeam pe părinții mei plângându-se de costurile colosale de la întreținere. De când eu și soția mea ne-am mutat la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *