[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Evenimente >> De ce sa nu promovezi evenimente gratis!

De ce sa nu promovezi evenimente gratis!

[ad#emag]
De ce sa nu promovezi evenimente gratis!
Avand in vedere ca in Iasi se organizeaza multe petreceri si noi (cei care administram acest “site”) promovam sau ma rog, ne ocupam si cu astfel de “treburi”, incercam sa fim cat mai profesionisti posibl ca utilizatorul sa aiba parte de informatie corecta, continua si in timp real. Dar cum nimeni nu e perfect, incercam si chiar ne dam silinta sa intelegem anumite situatii sau imprejurari, asta in contextul in care pana acum nu ne-am confruntat cu probleme ci doar cu  mici neintelegeri…rezolvabile. In alta ordine de idei, incepand de luni, 22 august, politica de promovare evenimente “free” pe acest site va suferi cateva schimbari, acest lucru fiind posibil multumita si datorita unor “profesionisti” in ale organizat-ului de evenimente.

[Voiam doar sa cheltui si eu cativa roni cu un amic la un eveniment, dar din pacate nu s-a putut, ca na’ nici nu ii promovam…dar asta e…sunt nevoit sa stau acasa si sa beau fumand medicinale… 🙂 ]

S-au perindat multi pe aici si nu cred ca am refuzat pe cineva vreodata, iar daca am facut-o, s-a intamplat dintr-un motiv bine intemeiat. Sper ca online-ul din Iasi sa adopte aceiasi stare de spirit, ca doar nu suntem masinarii, suntem oameni in spatele ecranelor…Tineti minte ca ei ne cauta si nu noi pe ei!
Asa ca, de luni, cine doreste ca sa colaboreaze cu noi pentru promovare de evenimente in regim “free” trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte:

 

1. Iasivezi promoveaza evenimente doar daca logo-ul apare pe toate materialale de promovare a evenimentului in cauza;

2. Inainte sa pornesti o campanie de promovare trimte un email la una din adresele de aici si anunta-ne.;

3. Asigura-te ca ne poti oferi un macar 2 invitatii, ca nu suntem organizatie de binefacere si asta din principiu…si noi muncim si depunem efort, cheltuim cu intretinera acestui site.

4. Trimite-ne materiale ca sa avem o idee despre ce sa scriem si cat mai calitative…vrem suport din parte voastra ca sa fim la zi cu eventualele modificari;

5. Nu cerem remuneratie pentru asta, dar macar fi dragut si arata-ne ca iti pasa! Da bine…si poate te cautam noi dupa…

6. Daca ai fost dragut cu noi, o sa scriem si a doua oara fara ca tu sa ne ceri asta…se numeste “satisfactie profesionala”

….to be continued!!!

[ad#emag-orizontal] [ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum gasesti meseriasi buni la preturi avantajoase

O problema des intampinata de cei care doresc sa construiasca sau sa isi renoveze locuinta ...

3 comments

  1. Bun punct de vedere si temeinic argumentat. Din pacate, am observat ca la Iasi nu prea se acorda deloc importanta partenerilor media..cel putin a celor din mediul online a portalurilor mai exact, ceea ce nu mi se pare deloc firesc. Ceva trebuie facut in sensul asta, ramane de vazut ce si cum in viitorul apropiat.

  2. Trebuie sa luam atitudine si la urmatoarea intalnire intre bloggeri sa punem punctul pe “i” hotarand de comun acord cateva conditii pentru promovare online pe care cu totii sa le punem in aplicare. Totusi suntem o comunitate si avem un cuvant de spus….

    Stima,

  3. Poti sa promovezi evenimente si gratis, dar doar pe cele care iti plac…
    “Iasivezi promoveaza evenimente doar daca logo-ul apare pe toate materialale de promovare a evenimentului in cauza” – asa e cel mai bine, you wash my back, I wash yours… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *