[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Evenimente >> Hai la fotbal cu blogerii ieseni – impresii & foto

Hai la fotbal cu blogerii ieseni – impresii & foto

[ad#feed] [ad#txt-460×60]

Astazi bloggerii din Iasi (adica si eu) au pus-o de un fotbal. “Hai la Fotbal cu bloggerii Ieseni sau “Din online in iarba” ori cum vreti sa-i ziceti a debutat cu dreptul, organizarea fiind ireprosabila. S-au facut 4 echipe a cate 6 bloggeri/twitter-isti, jucand intr-u sistem de mini-campionat. Fiecare joaca cu fiecare. S-a jucat 2 reprize a cate 10 min fiecare, in pauza racorindu-ne cu cate o bere Timisoreana si pe aceasta cale multumim celor de la Timisoreana – pentru tricouri si bere multa si Restaurant Agatha si partenerilor media ai evenimentului NewsIasi.ro, SportinIasi si Iasi4u.ro.

dsc_0256

La sfarsit, o parte din fotbalisti au primit diplome din partea organizatorilor, Somnulescu si Pavel.

dsc_0273

Eu am primit diploma de “Cel mai norocos jucator“, in cadrul primei editii de #HaiLaFotbal, iar ca premiu o cafea din partea Restaurant Agatha.

Alti fotbalisti care au primit diplome sunt: Pavel – “Cel mai bun portar“, SSL – “Cel mai ghinionist jucator“, Sakin – “Cel mai bun fundas“, Catalin – “Cel mai bun mijlocas“, Marius Sescu – “Cel mai lenes jucator“, Monica – “Cel mai bun arbitru“, Dany – “Cel mai sexy jucator“, E-Bogdan – “Cel mai varza jucator“, DragosTeam – “Cel mai bun atacant“.

Au mai scris:

dsc_0145

[ad#468×60] [ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Parcul PALAS MALL IASI gazduieste Festivalul International de Folclor “CATALINA”

Publicul ieşean este invitat, începând de marţi, 25 august 2015, în parcul Palas, unde va avea ocazia să admire momentele artistice deosebite pregătite de zeci de ansambluri din ţară şi străinătate. Evenimentul are loc cu ocazia celei de-a XXI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Folclor „Cătălina", desfăşurat la

13 comments

 1. Tu trebuia sa iei 2 cafele, ca mai aveai si cartonasul :))

  Oricum, daca nu v-a placut de Agatha, cautam alt sponspor pt editia a doua.

 2. da stiu, am dat cuiva cartonasul pentru cafea ca nu puteam sa beau 2 cafele. Nu a fost timp sa ne placa sau nu ca am plecat sa mancam in alta parte…ii compatimesc pe ceilalti care s-au plans de serviciile lor. Oricum le multumim tuturor sponsorilor si voua cei care ati organizat bunul curs al evenimentului.
  La mai multe

 3. @Somnulescu: daca urmatoarea editie va avea loc in Tudor, cred ca ar fi fain daca s-ar gasi un sponsor din zona.
  Si nu ne-a placut la Agatha ca am stat 2 ore dupa o ciorba de burta.

 4. @Paul

  ar fi cel mai bine in tudor. e mall-ul aproape, exista un food-court, plus pizerii restaurante cluburi, cafenele si terase. Gasim noi pe cineva sponosr…;)

 5. Şi eu încă mai vreau cartofii ăia cu ton!

 6. si…pe cand o partida de airsoft sau paintball?

 7. fault la Anticalofilul :))

 8. a fost la minge…nu s-a dat fault…;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *