Home >> Evenimente >> #HaiLaFotbal 12

#HaiLaFotbal 12

[ad#txt-460×60]#HaiLaFotbal 12

Se apropie ediţia a 12-a de #HaiLaFotbal, o confruntare între bloggeri şi, în ultima vreme, între bloggeri&friends, editii ce au fost presarate cu mult fun, bere, majorete, “blaturi”, si multe alte momente pe care cu totii le retinem cu drag. Cam aşa am putea descrie ultimele ediţii ale campaniei ajunse la a 12-a faza. Deci pana la urma si bloggerii stiu sa joace fotbal… hahaha!
Deşi e greu de crezut, am decis să mă ocup eu personal de desfăşurarea următoarei ediţii, aşa că dăm startul la înscrierile pentru data de 9 octombrie, sâmbătă. Who’s with me?

Am nevoie de putin ajutor la închiriat un teren de fotbal. Cine se oferă să meargă într-o zi cu mine la Magic Sports Pub în Tudor şi să vorbim de închiriat terenul?

Până atunci, lăsaţi aici un comment aici pentru a face lista de participanţi. :D


Nu uita… Ora 17:00, terenul sintetic Magic Sports Pub Tudor. Am nevoie de confirmări pentru a putea vorbi cu Adi, cel care închiriază terenul.

Pentru inscrieri si detalii lasati un comment aici


[ad#emag] [ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Parcul PALAS MALL IASI gazduieste Festivalul International de Folclor “CATALINA”

Publicul ieşean este invitat, începând de marţi, 25 august 2015, în parcul Palas, unde va avea ocazia să admire momentele artistice deosebite pregătite de zeci de ansambluri din ţară şi străinătate. Evenimentul are loc cu ocazia celei de-a XXI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Folclor „Cătălina", desfăşurat la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *