[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Electronice >> Ingrijirea corporala de care ai nevoie pentru o viata exemplara

Ingrijirea corporala de care ai nevoie pentru o viata exemplara

ingrijire

Ingrijirea corporala de care ai nevoie pentru o viata exemplara

Poate că trăim într-o lume care pune prea mult preţ pe imagine, pe aspectul fizic, în detrimentul altor calităţi. Ce nu putem nega indiferent dacă ne lăsăm influenţaţi sau nu de modă este faptul că îngrijirea personală e o formă de respect atât faţă de noi cât şi faţă cei din jur.

Mi-aduc aminte că atunci când abia păşisem în gimnaziu, îmi doream să mă maturizez cât mai repede pentru a-mi lăsa favoriţi sau barbişon. Conform estimărilor mele trebuia să aştept „ani lumină”, aşa că nerăbdător am început să mi-i trasez singur cu o cariocă neagră. Barba, acest element de masculinitate, mă fascina. Am ajuns şi vremurile când biologicul şi-a făcut singur treaba. Prima dată am folosit celebrele bicuri dar cu timpul m-am reprofilat pe aparate de tuns reglabile. Chit că vrei să arăţi proaspăt sau nu doreşti să renunţi în totalitate la podoaba ta masculină pentru că te pune în valoare, aceste aparate sunt foarte nimerite. Eu şi prietenii mei folosim Philips. O parte din ei folosesc şi alte aparate din gama de îngrijire personală.

Frizeria de acasă

Tata obişnuia să tundă întreaga familie; era frizerul casei. Rare au fost momentele când n-am apelat la serviciile lui. Cu timpul am început să deprind şi eu din secretele tunsului. Abia aşteptam să-mi arăt abilităţile pe membrii familiei ba chiar am ajuns să mă tund singur, neavând o frizură extravagantă. Pe atunci foloseam o maşină de tuns de slabă calitate. Treptat am schimbat macazul, apelând la Philips. De 8 ani de zile se achită de datorii foarte bine aşa că nu o s-o schimb până nu se defectează complet. Chiar într-o zi am făcut un calcul şi mi-am dat seama că am economisit o sumă frumuşică dacă ne gândim că un tuns costă pe puţin 15-20 lei. Nu-i rău dacă învăţăm să ne mai „gospodărim” şi singuri din când în când.

barbierit

Look-ul vorbeşte despre noi

Felul în care arătăm spune multe despre noi. Nu vreau să mă refer aici la diverse stiluri adoptate ci la aspectul îngrijit, de bun simţ, care ne face să ne simţim relaxaţi şi plini de încredere. Dacă nu punem preţ pe asta riscăm să periclităm relaţiile cu oamenii cu care intrăm în contact, mai ales cu persoanele de sex opus. Aşa că eu unul am rezervat un loc de frunte acestui capitol în viaţa mea şi privind în urmă îmi dau seama că a adus o contribuţie majoră la succesele pe care le-am repurtat pe diverse planuri.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Accesorii pentru baie – un must pentru un plus de personalitate băii tale

Azi nu o sa vă povestesc decât despre pasiunile mele. Sunt un împătimit al accesoriilor pentru casă, mașină, vreau să știu care sunt ultimele gadget-uri apărute și să mă pun la curent cu tot ce este nou în mai toate domeniile – de la design interior la produse cosmetice ca să îmi satisfac curiozitatea și să îmi fac fericită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *