[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Cumparaturi Online >> Laptop pentru mine si tableta pentru copil

Laptop pentru mine si tableta pentru copil

tableta

Laptop pentru mine si tableta pentru copil

Nu credeam ca este atat de greu sa alegi un laptop de calitate, intr-un buget mediu, dar mai ales o tableta care sa corespunda cerintelor unui pusti de 6 ani. In linii mari ai spune ca poti cumpara aproape orice, el fiind destul de mic si nu va fi foarte pretentios, dar nu este deloc asa. A fost cel mai complicat procedeu de achizitie pe care l-am facut, cu toate ca am avut si nevasta langa mine (si probabil stiti cum sunt nevestele la shopping, indiferent daca este vorba de shopping in materie de moda sau tehnologie).

Lenovo sau Asus, grea decizie

Am colindat destul de mult internetul pentru a lege ceea ce aveam amandoi nevoie, pentru ca si ea isi dorea un laptop nou. Am vizitat www.stradait.ro si am gasit niste oferte foarte incurajatoare, care se pliau pe targetul financiar pe care-l aveam la dispozitie, atat pentru laptopurile noastre, cat si pentru tableta celui mic.

Dupa ce am stabilit cateva modele pe care ni le puteam permite, a inceput discutia. Si pentru ca optiunea mea a fost catre Asus, atunci binenteles ca nevasta vroia Lenovo. Specificatiile erau destul de apropiate, asa ca nu intelegeam de ce nu a vrut acelasi laptop ca si al meu. Nici pana azi nu am aflat de ce femeile sunt intodeauna contra, atunci cand vine vorba de shopping, asa ca am lasat de la mine si ne-am orientat fiecare catre modelul dorit, in fond oricum eu alesesem configuratiile, doar brandul il stabilea ea.

notebook

Tableta copilului, infuzie de buget

Dupa ce am stabilit ce modele de laptopuri vom lua noi si ne-am incadrat in bugetul pe care il aveam, ba chiar am fost ceva mai economicosi decat de propusesem, asta probabil si datorita ofertelor foarte bune de laptopuri pe care magazinul online o avea, a venit randul sa-I alegem micutului o tableta. Aici au inceput parlamentarile. Eu am vrut sa optez catre o tableta cu wifi si 3G, sa o poata folosi in toate conditiile conectat, ca poate n-o sa-I fie de folos doar cateva luni. Am zis sa aiba 10 inch, sa aiba cel mic suficient ecran pentru jocurile lui. Dupa ce am argumentat tot ceea ce credeam eu ca e bine, nevasta a ales, a pus in cos si a comandat o tableta de 8 inch (de 10 a zis ca e prea mare pentru copil), care era aproape de specificatiile celei de 10.

Intr-un final, un pic tensionat ce-i drept, am reusit sa achizitionam ce aveam nevoie pentru fiecare.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Castiga 500 euro la Targul de Cariere Iasi in perioada 10-11 Octombrie 2017

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri ...

One comment

  1. Am gasit si eu ceva oferte bune pe stradait dar nu stiu ce sa zic e emagul cu oferte mult mai bune zic eu daca cautam de ajuns de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *