[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Cumparaturi Online >> Noul iPhone 7 va avea noi tehnologii care vor revolutiona industria telefoanelor mobile

Noul iPhone 7 va avea noi tehnologii care vor revolutiona industria telefoanelor mobile

r5he6756

Noul iPhone 7 va avea noi tehnologii care vor revolutiona industria telefoanelor mobile

Dupa lansarea cu mare fast a ultimelor modele Samsung in cadrul evenimentului Mobile World Congress desfasurat la Barcelona anul acesta in martie, au si inceput sa apara diferite zvonuri si speculatii asupra urmatorului telefon pe care il vor scoate cei de la Apple cre principalul competitor pe acest segment de piata.

Intradevar, Samsung a facut ceva valuri odata cu lansarea celor doua modele de smartphone Galaxy S6 si S6 Edge, insa conform ultimlor zvonuri Apple urmeaza sa revina anul acesta cu o multime de caracteristici uimitoare, asta pentru a ramane in fruntea concurentei, pe care le va atasa viitorului iPhone 7. In cazul in care zvonurile prezentate pe site-urile de specialitate se adeversc, urmatoarea generatie de iPhone ar putea avea o serie de functionalitati care vor consemna o permiera in industria telefoanelor inteligente, dar si unele tehnologii existente dar care vor fi imbunatatite.

iPhone-7-Features-Rumor
Dupa parerea mea, intr-o mare masura iPhone 6 si 6 Plus inca domina segmentul de smartphone-uri la momentul acutual, dar sa nu uitam ca si cei de la Samsung, LG sau chiar HTC vin puternic din urma. Cu toate acestea, cele mai noi initiative emblematice Samsung au reușit sa atraga atentia in cu o serie de caracteristici de calitate, cum ar fi incarcarea prin wirless (fara fir). si afisarea pe un ecran care se continua pe peretii laterali ai telefonului.

Stim cu totii ca este o competitie acerba si o cursa continua pentru ocuparea primului loc in clasamentul celor mai bune telefoane mobile, iar Apple nu poate ramane in urma in ceea ce priveste urmatoarea lansare a generatie de iPhone si a viitoarelor caracteristici inovatoarea cu care ne-a obisnuit mereu.

tyuk8ity
Ei bine toate zvonurile sugereaza ca Apple va veni pentru prima data pe piata cu un model care nu va avea pereche. Atat de mare va fi rivalitatea dintre primele doua locuri ocupate de cei mai mari producatori de telefoane mobile incat vom vedea un iPhone 7 care va veni cu cateva caracteristici revolutionare la care nimeni nu s-a gandit vreodata.

Daca s-ar adeveri cele spuse pana acum acestea ar fi urmatoarele inovatii cu care ar putea veni cei de la Apple pentru iPhone 7:

Touch ID pe tot ecranul
Se vorbeste in aceste zile ca Apple va integra tehonologia Touch ID prin intermediul careia telefonul va putea fi activat pe baza de amprenta pe tot ecraul, nu doar pe home page/home button care este varianta actuala de la iPhone 5S si iPhone 6.

Schimbare butonului de Home
De ani de zile toate telefoanele Apple au avut acelasi buton de home, dar cu toate acestea exista probabilitatea ca acest aspect sa se schimbe atat prim forma cat si prin atribuirea de noi functionalitati mai versatile in ideea de a face mari suprafata de touchscreen fara a creste dimensiunea ecranului.
Introducerea tehnologiei Force Touch.
Force Touch Technology foloseste electrozi de mici dimensiuni in jurul display-ului retina care va distinge diferite apasari de pe suprafat aecranului. Cu Force Touch, telefonul va putea sa faca diferenta intr-o apasare usoara a ecranului sau una mai puternica, iar functie de aceasta va putea afisa anumite comenzi.
Incarcare wireless.
Tehnologia exista deja si a fost adoptata de anumite smartphone-uri, este aproape sigur ca si Apple o va include in urmatoarea generatie de telefoane.
Display lateral.
Afisarea ecranului pe peretii laterali ai telefonului a fost introdusa ca tehnologie anul acesta de catre Samsung, insa cei Apple ar putea introduce si ei afisajul pe laturile telefonului pentru a da un plus de eleganta aparatului.
maxresdefault
Baterie mai rezistenta.
Se pare ca Apple cocheteaza cu ideea de a introduce baterii mai puternice pentru urmatoarele dispozitive, mai ales ca mai multi producatori de smartphone-uri au introdus deja baterii de capacitati mai mari inca de anul trecut. Comparativ cu alte smartphone-uri, bateria iPhone este mai putin rezistenta. Apple promite ca va veni cu o solutie prin care sa prelungeasca serios viata bateriei.
Mai multa memorie.
Astazi cele mai multe telefoane inteligente vin deja impachetate cu memorii RAM ce au capacitati situate intre 2, 3 sau chiar 4 GB RAM. Cel mai probabil, noul iPhone va veni cu o memorie de 2 GB RAM, sau poate chiar mai mare, avand in vedere ca pe iPhone 6 exista doar 1 GB memorie RAM.
In incheiere o sa va intreb daca sunteti surprinsi de noile tehnologii revolutionare pe care le va introduce Apple pe urmatoarele dispozitive iPhone 7 si daca a reusit sa va starneasca curiozitatea in materie de tehnologie mobila.
4e567568
Sursa: www.igeeksblog.com

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Castiga 500 euro la Targul de Cariere Iasi in perioada 10-11 Octombrie 2017

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *