[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Advertorial >> O platforma ce face legatura intre clienti si firmele de constructii

O platforma ce face legatura intre clienti si firmele de constructii

5oferte-constructii

O platforma ce face legatura intre clienti si firmele de constructii

In cele ce urmeaza va voi prezenta un serviciu online foarte interesant si eficient. Este vorba de website-ul 5oferte.ro si modalitatea sa de a face legatura inte client si firmele ce desfasoara anumite servicii.

Cum functioneaza?

5oferte.ro este o platforma ce face legatura intre persoanele care au diverse lucrari de efectuat si firmele care pot efectua lucrarile.

Cu alte cuvinte, daca eu doresc sa imi renovez apartamentul, atunci postez detaliile proiectului pe 5oferte.ro, inclusiv cate camere are apartamentul, cand vreau sa incep, unde vreau gresie, unde vreau parchet etc iar in cateva zile voi primi oferte de la 5 firme din zona mea ce se ocupa cu amenajarea apartamentelor. Totul gratuit. Iar un foarte mare avantaj il reprezinta faptul ca pot afla pretul de la 5 firme diferite si pot sa imi fac o idee cat ma costa, cat si cu cine voi colabora.

Acesta este un proiect nou in online si pare sa se bucure de succes, chiar daca este la inceput. Mie mi se pare o idee extraordinara acest tip de serviciu, fiindca pune firma de constructii in legatura directa cu clientii, cat si viceversa. Asadar, fie ca te inregistrezi pe site ca firma de constructii sau ca persoana ce are o lucrare de efectuat, ai numai de castigat : )

Din punctul de vedere al celui care are de efectuat o lucrare, totul este gratuit. Insa ca firma de constructii, chiar daca inregistrarea este gratuita, pentru a obtine datele personale a celui care a postat un proiect trebuie sa platesti 5 Euro. Ca firma de constructii, vezi detaliile proiectului, poti face oferta, insa pentru a obtine datele personale a celui care a postat proiectul trebuie sa platesti 5 Euro pentru a incepe colaborarea.

Cum site-ul este la inceput, daca ai o firma de constructii o poti inscrie gratuit si beneficiezi si de 50 Euro credit pentru acces la proiecte.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

De ce este bine să îți acoperi casa cu țiglă ceramică?

De ce este bine să îți acoperi casa cu țiglă ceramică? Investiții pe termen lung ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *