[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Turism >> Recomandari oferte de cazare la Pensiuni in Busteni

Recomandari oferte de cazare la Pensiuni in Busteni

Valea Prahovei ramane destinatia preferata a turistilor romani si nu numai, indiferent ca vorbim de vacantele de vara sau cele de iarna. Statiunile de aici sunt recunoscute si constituie un punct de reper in materie de turism intern.

Situata pe Valea Prahovei, statiunea Busteni este asezata intre Muntii Bucegi si Muntii Baiului, oferind o panorama exceptionala a acestora. Aerul tare de munte si peisajele de poveste atrag in fiecare an mii de turisti dornici de o vacanta odihnitoare in inima naturii.

Statiunea ofera locuri de cazare in hoteluri, pensiuni, vile, cabane, hanuri, popasuri turistice, dar si case private, agroturismul luand o amploare deosebita in ultimii ani. In functie de conditiile de cazare pe care le cauti si in functie de bugetul pe care esti dispus sa il aloci vacantei in Busteni, poti opta pentru hoteluri, vile si pensiuni de doua, trei sau patru stele/margarete.

Pensiunile din Busteni potrivite pentru orice turist
Locatiile de cazare din Busteni se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, in functie de cerintele si de buzunarul fiecaruia. Ofertele includ locuri de cazare care satisfac cerinte diverse. In ce priveste sectorul de cazare pensiuni Busteni, se observa preocuparea proprietarilor in oferirea unor standarde de calitate cat mai inalte la cel mai bun raport calitate-pret. Astfel, din ce in ce mai multi turisti aleg acest tip de cazare.

In multe cazuri, flexibilitatea proprietarilor de pensiuni atrag si mai multi clienti prin prisma disponibilitatii acestora de a pune la dispozitia grupurilor organizate de turisti pensiunea la capacitatea sa maxima, inclusiv bucataria si spatiile auxiliare.

Negociati oferta de cazare direct cu propietarul pensiunii
In functie de specificul pensiunii, de localizarea acesteia dar si de perioada din an sau perioada saptamanii in care alegeti sa va cazati, preturile variaza foarte mult, pornind de la 40 RON/noapte si ajungand la 200 RON pentru o noapte de cazare in camera dubla. Reduceri de pret se acorda in functie de numarul de nopti cuprinse in sejur, sau in cazul in care se opteaza pentru inchirierea intregii pensiuni, in acest caz acordandu-se reduceri consistente.

Busteni, judetul Prahova
Orasul Busteni este situat pe cursul superior al raului Prahova, intre „vedetele” Vaii Prahovei, Sinaia si Predeal, la 135 km de Bucuresti si 37 km de Brasov, strajuit de o parte si de cealalta de muntii Bucegi si respectiv muntii Baiului. Se inscrie cu succes in potentialul turistic al tarii noastre , fiind incadrat in ramurile turismului de agrement , turismului istoric, turismului cultural, turismului montan, turismului de afaceri si in cea a turismului balnear. Datorita multitudinii de calitati ce le detine, statiunea se bucura de o perioada relativ scurta de extrasezon, turistii fiind aproape omniprezenti.

Este una din cele mai populare staţiuni de munte, oferind o mulţime de oportunităţi şi activităţi de vacanţă, de la schi la excursii montane dar si cea mai frumoasa panorama a muntilor Bucegi de la o medie a inaltimii de 850m.

Statiunea este recomandata in principal pentru tratamentul infectiilor cauzate de bacilul Koch, al neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slabite, pentru recuperarea ulterioara suprasolicitarilor fizice sau intelectuale, pentru tratamantul rahitismului si a problemelor de crestere a copiilor, in convalescente,fiind recunoscuta pentru climatul sau stimulativ si tonic,cu aer ozonat,bogat in radiatii ultraviolete , cu ape minerale iodizate, cu calciu si magneziu ce reprezinta principalii factori curativi.

Clima este specifica zonelor montane cu o temperatura medie anuala de 6 grade Celsius, cu veri racoroase, ideale pentru o escapada chiar si de cateva zile a celor din regiuni cu temperaturi predominant ridicate, dar nu numai , si ierni geroase ce mentin pentru o perioada mai lunga de timp stratul de zapada optim practicarii sporturilor de iarna. Umiditatea este ridicata ,precipitatiile abundente iar presiunea aerului scazuta.

Statiunea ofera locuri de cazare in hoteluri, pensiuni, vile, case private, hanuri ,popasuri turistice si cabane ce au luat amploare in special in ultimii ani cand insusi termenul de turism a inceput sa capete alta conotatie in acceptiunea populatiei, dar si datorita construirii partiei de schi Kalinderu , cea mai moderna partie din tara, cu instalatii pe cablu de ultima generatie, instructori calificati si permanenta asigurata de catre serviciul S.M.U.R.D. si de catre serviciul salvamont Busteni.

Mijloace de transport pe cablu:
• Telecabina Busteni – Babele cu lungimea traseului de 4.350 m, diferenta de nivel 1.235 m, timp de parcurgere 13 minute, capacitate 25 persoane.
• Telecabina Babele – Pestera cu lungimea traseului de 2.611 m, difernta de nivel 560 m, timp de parcurgere 10 minute, capacitate 35 de persoane.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum arata harta europei cu trasee stabilite de postarile de pe Twitter?

Cum arata harta europei cu trasee stabilite de postarile de pe Twitter? Acum ceva timp un expert in statistica, pe nume Eric Fischer, a reusit sa prelucreze date obtinute de la Twitter pe care ulterior le-a modelat pe harta europei in functie de fiecare share al locatiei pe care l-au facut utilizatorii in diferite zone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *