[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Aparitii >> Starbucks inaugureaza a doua cafenea din Iasi in ansamblul Palas

Starbucks inaugureaza a doua cafenea din Iasi in ansamblul Palas


Starbucks Palas Iasi

Starbucks inaugureaza a doua cafenea din Iasi in ansamblul Palas

fghyuMiercuri, 18 martie 2015, are loc deschiderea celei de-a doua cafenele Starbucks din Iași, în ansamblul urbanistic Palas.
Lanțul de cafenele este prezent în nord-estul României din luna decembrie a anului trecut, când a avut loc deschiderea primului Starbucks, situat în Palas Mall.

„Planurile de expansiune în acest an sunt mărețe și ambițioase, și credem în potențialul zonal și de dezvoltare al regiunii Moldovei. Ne ținem de promisiune și le oferim ieșenilor și cea de-a doua cafenea, în care îi invităm să descopere un nou capitol al experienței Starbucks”, a declarat Bogdan Guzgă, district manager Starbucks România.

Cafeneaua, denumită Iași Garden, este situată pe Palas Shopping Street, în arealul Parcului Palas. Cea de-a doua cafenea este mai mult o locație-destinație, pe când prima cafenea din interiorul mall-ului se axează pe conceptul de take-away. Ieșenii vor regăsi aceleași produse premium cu care s-au obișnuit deja, printre acestea aflându-se cele mai populare și iubite sortimente de băuturi Starbucks – Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino, dar și ceaiuri și ciocolată caldă, alături de o gamă variată de prăjituri și produse de patiserie.
rest
„Această cafenea va fi complet diferită, fiindcă se bazează pe un concept opus, acela de destinație. A fost gândită în așa fel încât să ofere clienților acel binemeritat și mult așteptat moment de respiro într-un spațiu în care aceștia să se deconecteze de la agitația de zi cu zi. Până duminică, 22 martie, îi așteptăm pe ieșeni și cu o ofertă de 1+1 la băuturile preparate” a mai declarat Bogdan Guzgă, district manager Starbucks România.

Vezi TOP 10 Cele mai bune Espressoare de facut cafea acasa

Cafeneaua din Iași va fi cea de-a doua deschisă în regiunea Moldovei și cea de-a cincisprezecea locație Starbucks din România. În prezent, există alte zece locații în București, una în Constanța, una în Cluj-Napoca, una în Iași și una în Timișoara.

Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față are în portofoliu peste 20.000 de locații la nivel global.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele, în Plaza România.


Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Castiga 500 euro la Targul de Cariere Iasi in perioada 10-11 Octombrie 2017

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri ...

One comment

  1. Cateodata am cumparat si eu cafea Starbucks, si intr-adevar este cea mai buna ce am baut pana acum. Abia astept sa fie una si la Targu-Mures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *