[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Evenimente >> Studentii ieseni vor lansa diseara 1001 lampioane!

Studentii ieseni vor lansa diseara 1001 lampioane!

Azi, 4 noiembrie incepand cu orele 19:00 la piata Palat din Iasi se vor lansa 1001 lampioane.

Marea deschidere a festivalului UNIFEST IASI 2013 va avea loc luni, 4 noiembrie.

La orele 18:00, studenții din fiecare campus ieșean se întâlnesc și pornesc în marș până în Piața Palatului Culturii(Tudor Vladimirescu-Parcare Iulius Mall si Copou-In fata Corpului A al UAIC).

La orele 19:30, acțiunea din fața Palatului Culturii va debuta cu un energizer susținut de trainerii USR, care ne vor antrena și înviora.

Energizerul va fi urmat de lansarea a 1001 lampioane, ce vor semnifica dorințele studentului din România.

Vino și tu la manifestul dorințelor!

Înscrierile se vor face completând următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/1ewSv0GLFazWYPR3A-Zx2fJNoU4qX6hWGfmrdjKLIei4/viewform
sau la corturile de informare UNIFEST, ce vor fi montate în Copou și Tudor Vladimirescu începând de luni, 4 noiembrie.

1395895_599580850099488_459875462_n

Programul complet al Festivalului UNIFEST Iași 2013

 • DESCHIDERE – LANSAREA A 1001 LAMPIOANE

În acest an, în deschiderea festivalului Unifest 2013, se va organiza un marș al studenților din toate campusurile universitare ieșene, marș ce va culmina cu lansarea a 1001 lampioane de pe esplanada Palatului Culturii.

 

 • MISS UNIFEST

Concursul de Miss UNIFEST este un spectacol în care reprezentantele sexului frumos ale organizațiilor ieșene își afișează eleganța pe scena Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților în data de 5 noiembrie 2013.

 

 • WORKSHOP DANCE

Fără emoţii, fără reţineri, vom învăţa împreună streetdance-ul autentic, totul pe ritmuri de hip-hop, r’n’b şi funk. Este obligatoriu să aveţi la voi multă voie bună şi chef de distracţie. Worshop-ul va fi susținut de Ignat Alexandru, instructor-coregraf al clubului Quasar Dance din cadrul Casei de Cultură a Studenților Iași.

 

 • IAȘI GUITAR FESTIVAL

Solouri de chitară vor putea fi admirate la sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților, unde va concerta band-ul cunoscutului artist Ștefan Bănică Jr. în data de 7 noiembrie 2013.

 

 • UNIFEST SPORT

UNIFEST Sport este o competiție sportivă ce antrenează echipe ale organizațiilor studențești din Iași. Competiții de fotbal, streetball, tenis de masă și volei se vor desfășura la baza sportivă a campusului Tudor Vladimirescu în perioada 8-10 noiembrie.

 

 • NE IMPLICĂM PENTRU CĂ NE PASĂ!

Acțiunea de colectare selectivă a deșeurilor va fi organizată de asociațiile membre USR sub coordonarea Asociației “Tinerii Ecologi Romani din Iasi”. Acțiunea de colectare selectivă a deșeurilor se va desfășura sâmbătă, 9 noiembrie în cadrul UNIFEST.

 

 • NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE:

Noaptea devoratorilor de publicitate este destinată studenților care doresc să vizioneze cele mai distractive proiecții din domeniul reclamelor naționale și internaționaleî din ultimul deceniu. Acest eveniment va fi organizat în data de 9 noiembrie 2013 la Teatru Fix.

 

 • LIGA SE COMBINĂ

Proiectul ”Liga se Combină” este o manifestare cultural-artiscă ce își propune ilustrarea creativității studenților, lucrul în echipă și imaginația lor, cât și potențialul lor de a performa pe o scenă în fața publicului. În cadrul festivalului UNIFEST, proiectul își propune formarea a 8 echipe, care vor alcătui programul cultural-artistic prin organizarea unor momente unice. Echipele vor fi formate din membri a câte 2 organizații diferite.

 

 • TEATRU:

În cadrul Festivalului UNIFEST, activitățile teatrale se vor desfășura în două zile diferite. În data de 6 noiembrie se vor organiza workshop-uri cu tematici diferite, iar în data de 14 noiembrie va fi o reprezentatie a trupei de teatru amator “Ludic” în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților.

 

 • CONCERT ROCK

You rock este un eveniment ce își propune să susțină artiștii ieșeni oferindu-le un cadru propice să își susțină reprezentația.
Miercuri, 13 noiembrie, ora 19:00, în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților, concertul va fi susținut de către trupele locale: Glasgow, Skyline și The pretty visitors. În timpul concertului se vor filma 3 videoclipuri pentru trupele invitate, oferindu-le o noua cale de promovare în același timp, publicul având ocazia de a apărea în clip alături de trupa preferată.

 

 • CONCERT FOLK & WORKSHOP DE PICTURĂ

În sala Gaudeamus, pe data de 14 noiembrie la orele 19:00, pictori de la Facultatea de Arte, inspiraţi de muzica folkiştilor, vor crea opere inedite.

 

După terminarea concertului, pentru a vedea mai bine rezultatele inspiraţiei de moment, publicul poate merge pe scenă pentru a admira creaţiile artiştilor.

 

 • STUDENȚII AU TALENT:

Studenții au talent este un spectacol ce are la bază conceptul de “Bătălie a talentelor”. Evenimentul va avea loc în data de 15 noiembrie, la orele 18:00 în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților. Cei mai talentați studenți ieșeni sunt așteptați să își demonstreze aptitudinile și să intre în competiție.

 

 • ÎNCHIDEREA EVENIMENTULUI

Studenții ieșeni vor sărbători închiderea festivalului UNIFEST cu o petrecere cu specific tradițional românesc organizată în Foaierul Casei de Cultură a Studenților.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Participa la cea mai mare competitie de programare pentru fete

Cea de-a doua ediție a competiției de programare pentru fete – Technovation este în plină ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *