[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Design >> Tapetul lavabil – o solutie optima pentru un design interior de exceptie

Tapetul lavabil – o solutie optima pentru un design interior de exceptie

tapet

Tapetul lavabil – o solutie optima pentru un design interior de exceptie

Tapetul a fost si va fi intotdeauna la moda, deoarece face parte dintre solutiile cele mai practice si estetice cu ajutorul carora se poate realiza un decor interior de exceptie. Chiar daca exista foarte multi sceptici in ceea ce priveste folosirea tapetului pentru un design interior special, trebuie sa stiti ca exista destul de multe modele de tapet lavabil, care se pot curata foarte usor cu ajutorul unor metode care sunt la indemana oricui. In plus, aplicarea tapetului pe pereti poate fi considerata un adevarat avantaj, deoarece in acest fel crapaturile inestetice care apar, in timp de la trepidatii, vor fi istorie.

Un design interior realizat cu ajutorul tapetului prezinta marele avantaj ca acesta se mentine foarte bine o perioada destul de indelungata (aproximativ 10 ani ), cu conditia sa fie intretinut in mod corespunzator. Ba mai mult, tapetul poate oferi un aer aparte oricarei incaperi, fiind in masura sa realizeze o schimbare vizuala a acesteia, dar si sa aduca un plus de personalitate din prisma culorilor, texturii si modelului.

Eforturile necesare pentru intretinerea tapetului lavabil sunt destul de mici si va consuma foarte putina energie, fiind suficienta o laveta inmuiata in putina apa calda, in care sa puneti putin sapun sau otet. Folositi numai lavete sau carpe de culoare alba, deoarece exista riscul ca acestea sa se decoloreze si sa patati tapetul. Evitati umezirea in exces a acestuia, iar la final stergeti cu o carpa uscata. In cazul in care modelul este unul in relief, aveti posibilítate sa il curatati de praf cu ajutorul aspiratorului, iar pentru o curatare mai amanuntita evitati materialele abrazive si solutiile de curatare care contin clor si optati pentru solutiile special concepute.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum poti curata piese de mobilier din lemn cu ajutorul ingredientelor naturale

Asadar, astazi este o zi luminoasa si insorita, iar razele soarelui intra prin fereastra ta, cazand pe mobila ta din lemn, care, dintr-odata, arata mai murdara si mai invechita. Sa cureti piese mobilier nu este activitatea ta preferata, cu siguranta. Cureti praful de pe mobila saptamanal atunci cand...

2 comments

  1. Eu inca am in casa tapetul pe care l-au pus parintii mei cand au cumparat apartamentul in care locuiesc….asta se intampla acum vreo 30 de ani. L-am spalat de mai multe ori si in continuare arata foarte bine. Eu intotdeauna recomand tapetul.

  2. Daniela, cum naiba sa stai in aceea casa cu tapetul de 30 de ani? Toti microbii de pe pamant cred ca se regasesc dupa tapetul tau. WTF. E un tapet special cu “Rapirea din serai”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *