[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Bizar >> Un caine s-a razbunat pe masina unui sofer care l-a lovit in parcare

Un caine s-a razbunat pe masina unui sofer care l-a lovit in parcare

dogs

Un caine s-a răzbunat pe maşina unui şofer care l-a lovit în parcare

Răzbunarea câinelui lovit
S-a făcut ca într-o zi un şofer chinez din Chongqing care conducea un Volkswagen Jetta, probabil din 2014, şi de altfel un idiot, să lovească un câine chiar înainte să parcheze maşina în faţa blocului. Bineînţeles că lovitura aplicată câinelui nu a fost fatală, dat fiind şi faptul că se pregătea să parcheze şi nu avea viteză mare.

Acum te intreb pe tine: Ce ai face dacă ai lovi un caine sau ce ai face dacă tu eşti cel lovit?? Ei bine, nu vom sti răspunsurile în aceste cazuri, însă câinele despre care discutam a fost atât de afurisit şi de nervos de cele intamplate încat după scurt timp a adunat o gaşcă de prieteni şi au venit la locul faptei pentru a se răzbuna de cele intamplate.

Da ai văzut bine!
Smecher de felul lui, “Grivei” s-a gândit rapid, scrâşnind din dinţi, că are nişte “prieteni”, datori la el de când i-a ajutat sa muşte copiii şi babele din cartier, a dat repede 3 telefoane scurte ţi a adunat o gaşcă de huligani gata oricând să vandalizeze cartierul şi a trecut la treabă aplicându-i băietanului un regim de corecţie de toată frumuseţea. Bine, nu şoferului ci maşinii despre care am povestit mai sus, un Volkswagen Jetta aproape nou.
dogs (3)
Din ce au reltatat vecinii, câinii supăraţi foc pe maşină, dar mai ales pe proprietar, strigau în timp ce vandalizau maşina: Băi, dar nici măcar scuze nu ţi-ai cerut faţă de mine! Las’ că vezi tu la service cand vei primi devizul de reparaţie! Asta nu-i nimic, mai am si alţi prieteni în caz că nu e de ajuns! Suntem mulţi mă, suntem mulţi!

Intrebat de un reporter de ce a apelat la astfel de metode, câinele a raspuns:
Şerifule, a dat peste mine, ce era să fac, să sun la poliţie?
Şi ce le spuneam? Alo, sunt Grivei, câinele rău din cariter, vă sun de pe nou meu iPhone 6 să vă spun ca a dat un agarici cu maşina peste mine şi acum merg in 3 urme?
Nu, cine mă credea pe mine? Aşa că am apelat la verii mei din parte mamei şi i-am aplicat o corecţie şoferului pe care sper că nu o va uita prea curând.

Oricum povestea este adevăraă exceptând dialogurile…
Bănuiesc că acum şi-a primit răsplata, iar dacă nu are asigurare CASCO o să cam dea mărunt din buze..
Parte proastă e ca şoferul nu a văzut când s-a intâmplat toată faza, iar cei care au surprins imaginile au fost vecinii care probabil au fost laţi de atâta râs, dar în acelaşi timp, uimiţi şi poate chiar speriaţi de acţiunea de răzbunare pusă la punct de câinele vătămat.

Iată mai jos cateva imagini surpinse de la faţa locului:
dogs (1)
dogs (2)
dogs (4)
dogs (5)
dogs (3)

Sursa: fishki.net

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Portia de weekend in imagini amuzante 21 (55 foto)

La sfarsitul fiecarei saptamani fiecare dintre noi ne bucuram pentru cele 2 zile scurte de weekend care nu ne ajung niciodata nici pentru petreceri si nici pentru odihna. Insa veea ce putem face este sa ne putem bucura de aceste zile zambind si amuzandu-ne ori de cate ori avem ocazia. De data

One comment

  1. Chiar daca cel ce a lovit cainele e un taran obosit, soferul care a facut pozele putea sa dea un claxon in loc sa faca poze,mai scadea din dauna omuului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *