[afflink url="//profitshare.ro/l/2710778" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710784" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710785" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710786" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710787" name=""][afflink url="//profitshare.ro/l/2710788" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710796" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710797" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710799" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710800" name=""] [afflink url="//profitshare.ro/l/2710803" name=""]
Home >> Afacerea Zilei >> Wizz Air a lansat o promotie prin care cumperi un bilet si primesti al doilea gratuit

Wizz Air a lansat o promotie prin care cumperi un bilet si primesti al doilea gratuit

wizz air

Wizz Air a lansat o promotie prin care cumperi un bilet si primesti al doilea gratuit

Wizz Air, compania aeriana low cost care opereaza zboruri in Romanaia a lansat astazi o promotie valabila doar 24 de ore prin care ofera posibilitate calatorilor care achizitioneaza un bliet din promotie sa primeasca pe al doilea gratuit. Promotia de tipul 1+1 gratis a inceput pe 19 mai la ora 00:00 si se incheie la sfarsitul zilei confrom orarului stabilit pentru Europa Centrala (CET).

Daca in Februarie TAROM lansa oferta cu zboruri externe de la 99 Euro cu plecari din Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj, cei de la Wizz Air vin cu o oferta la fel de atragatoare, oferind posibilitate celor interesati de zboruri sa poata achizitona al doilea loc gratuit, sai chiar pana la maxim trei locuri gratuite pentru fiecare rezervare.

Cu alte cuvinte, oferta este valabila doar pentru biletele rezervate astazi, 19 mai 2015, pentru biletele achizitionate in cadrul aceleiasi rezervari, numarul maxim de bilete per rezervare fiind de 6, din care trei gratuite. De exemplu, daca sunt achizitionate trei bilete, doar unul este gratuit.

31996
Bine de stiut este ca promotia este valabila doar daca sunt achizitonate doua locuri, dar nu mai multe de 6 in acelasi timp pe aceiasi rezervare si acelasi zbor efectuat de compania Wizz Air Hungary Ltd. Termenul „gratuit” înseamnă că nu veţi plăti preţul biletului, taxele aferente sau alte costuri obligatorii si bagajul mic de mana (max.: 42 x 32 x 25) (fără taxa de administrare) pentru locul gratuit.

Ce nu poti face?

Toate biletele rezervate trebuie sa fie folosite impreuna si nu pot fi anulate sau modificate separat decat contra cost conform taxelor de modificare.

Taxa de administrare se va achita pentru fiecare loc gratuit. Bagajele mari de cabina şi fiecare bagaj inregistrat fac obiectul unor taxe suplimentare. Nu fac parte din această promotie niciun alt serviciu sau produs promotional care vor trebuie platite separat chiar daca sunt relevante pentru locul gratuit sau daca sunt cumpărate in legatura cu acesta. Locurile achizitionate, trebuie sa fie utilizate împreuna si nu pot fi anulate separat. Numarul locurilor disponibile la un anumit pret este limitat”, potrivit reprezentanţilor Wizz Air.

rezervare bilete

Sursa: www.zf.ro | www.presagalati.ro

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Transilvania asa cum nu ai vazut-o niciodata in imagini realizate de Alex Robciuc

Probabil cele mai frumoase si mai deosebite imagini cu peisaje romanesti pe care le-am vazut vreodata. Nu exagerez deloc cand spun asta, mai ales pentru ca am fost surprins de faptul ca am aflat de aceste fotografii uimitoare de pe niste site-uri din afara. Mi-a atras atentia numele romanesc al autorului care era

One comment

  1. nouatigaraelectronica

    Super tare oferta, pacat ca a tinut decat 24 de ore si lumea nu a apucat sa se trezeasca bine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *